sâmbătă, mai 23, 2009

La naiba...in puii mei....va urasc...

sâmbătă, mai 23, 2009

"Motto: Iarta-i Doamne, caci nu stiu ce fac"


Va urasc pentru ca reprezentati ceea ce este mai urat intr-o societate si asa pierduta intr-un haos perpetuu, de mai bine de 20 de ani.

Va urasc pentru tupeul si nesimtirea cu care veniti in fata noastra si ne faceti sa ne jenam ca indraznim sa traim dupa niste precepte sfinte, intr-o comuniune lasata de Dumnezeu pe pamant:


"Si a facut Dumnezeu pe om, dupa chipul lui Dumnezeu l-a facut pe el, barbat si femeie i-a facut pe ei” (Fac. 1, 27)"


Va urasc pentru hidosenia care vi se vede in cele mai mici gesturi pe care le faceti, in sulemenirea la care va supuneti, spunand apoi ca ceea ce faceti voi se numeste arta.

Parazitii, cred, au redat cel mai bine sentimentul care il avem, noi toti, cand va vedem:


"Ma pis pe gay

Si nu-i normal

Ca copii mei sa vada, Homosexuali care se ling in gura ostentativ pe strada

E la moda sa fim toleranti da nu reinviem Sodoma

Va putem trimite bulangii in pachet la Barcelona…"


Niciodata in tara noastra nu veti ajunge sa aveti dreptul macar de a indrazni sa va cereti drepturile. Nu aveti ce cauta aici...locul vostru este la groapa de gunoi a geneticii, anomalii ce sunteti.


PS: Inca o data, Doctorul isi da cu stangul in dreptul la capitolul simpatie, aproband parada dezaxatilor, ce se va tine in aceasta dupa amiaza...Felicitari in shimb BOR pentru mesajul clar si fara de echivoc transmis astazi, prin vocea Prea Fericitului Parinte Patriarh, Daniel:


"Patriarhia Română consideră inoportună orice manifestare publică prin care sunt negate direct sau indirect identitatea, integritatea şi demnitatea familiei creştine tradiţionale şi valorile etice şi morale ale societăţii. Astfel de manifestări, străine de tradiţia bimilenară a poporului român, nu fac altceva decât să creeze tulburare şi confuzie în detrimentul familiei şi al societăţii româneşti actuale."

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates