miercuri, mai 27, 2009

Liniste....e ziua Regelui Fotbal

miercuri, mai 27, 2009



Barcelona - Manchester. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un meci de fotbal? Este cu adevarat meciul meciurilor...este ziua care justifica iubirea aceasta de neinteles pentru multi....te numesti microbist doar ca sa ajungi sa traiesti astfel de clipe.
Messi contra Ronaldo....personal, il ador pe Leonel. Este fotbalistul complet, unic, cum de la Maradona incoace nu a mai existat. Ronaldo est doar omul unor momente de genialitate rare....in timp ce Messi este un luptator de geniu.
Sunt sigur ca va fi un meci de povestit nepotilor...sa nu uitam ca se joaca in Cetatea Eterna...Roma...taram al gloriei...unde Gloria va fi astazi a FOTBALULUI..

Update 1: Goooooooooooool Barca: 1-0- Etooo.....si e abia minutul 10....
Update 2: scor la pauza - 1-0 pentru Barcelona....in afara golului, nu au mai fost faze periculoase
Update 3: Goooooooooooool Barca: 2-0 gool Messi......minutul 70


A castigat Barca...a castigat fotbalul frumos, fotbalul datorita caruia cand eram mici, ne doream si noi sa ajungem sa jucam acolo unde straluceste un Messi...Apropo de Leonel Messi...astazi a aratat din nou ce inseamna sa ai un jucator de geniu in echipa...ce gol fantastic a putut sa dea...ganditi-va doar ce inaltime are el s ce colos de portar statea in fata lui....

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates