marți, mai 19, 2009

Mc dependenta

marți, mai 19, 2009

Desi criza, desi toata lumea se plange de lipsa banilor si de posibilitatea de a se mai distra ca inainte, un loc merge ca de obicei, poate chiar mai bine pe timp de criza:)...Oriunde, in orice colt al Bucurestiului ai merge, restaurantele McDonald's sunt pline tot timpul.

Reteta succesului a fost, este si va ramane simpla: produse ieftine, calitatea nu stam sa o discutam si spatii cat se poate de mari, astfel incat sa intre cat mai multa lume. Recunosc ca si eu m-am lasat cuprins de mirajul acesta, si nu de putine ori mi-am petrecut cel putin 1 ora la Mac:)

Un lucru e cert...Macul este acum spatiul unor adevarate epopei...de la drama despartirii de iubit (insotita de lacrimile fara perdea ale fetei), pana la escape-ul pe care il ofera un astfel de spatiu doritorilor de senzatii noi: "hai fata sa fumam la Mac, ca doar nu vine maicamea pe aici". Daca ar fi sa folosesc o comparatie, McDonald's este un fel de bogosfera reala, unde toti cei parte a unei lumi se intalnesc fata in fata si isi updateaza fiecare experienta de viata.

Este fara echivoc un univers al tinerilor. Aici se fac si desfac relatii, aici se pregatesc planurile de viitor. Zarva, galagia ce insoteste o zi la Mac poate fi cu adevarat molipsitoare. Pana la urma putem conchide ca McDonald's este cea mai mare comunitate ce se gaseste in Bucuresti la acest moment...vorba ceea: "Nu vii la Mac, nu existi:)

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates