joi, iunie 25, 2009

Baselu frustratu....

joi, iunie 25, 2009
Incep sa cred, dupa iesirea de azi la adresa Sorinei Matei, ziarista acreditata de Antena 3 la Palatul Cotroceni, ca El lider Bahico are o serie de frustari personale mari.
Imi place Sorina Matei..ca persoana, pare a fi o fata de gasca, ca ziarist...o profesionista de nota 10. Toate relatarile ei, fie de la PSD, fie de la Cotroceni, sunt fara cusur, in ciuda tuturor problemelor pe care ea le are cu Turcanu Curcanu.

Gestul de astazi al intaiului matelot al tarii nu mai e o surpriza. De la tiganca imputita la a pune un sepepist sa ia o fata si sa o duca din fata lui el marinelo, nu este decat un pas. Acuma, cei care cred ca acesta este un gest aparut din senin, imi pare rau sa le spulber orice iluzie. Basescu a vrut astfel sa se razbune, ca ultimul cocalar de la coltul blocului, pe indrazneala Sorinei de a inregistra si da pe post celebra replica de la Bookfest: "Scoala romaneasca da doar tampiti.." Plus ca nu as scoate din ecuatie nici pe doamna Turcan, nu, nu ma refer la parlamentara, ci la sot...cel ce face pe purtatorul de cuvant al Presedintelui.

Un lucru insa ma bucura in toata cloaca asta. Se observa cu ochiul liber, Basescu este din ce in ce mai stresat...toate scandalurile din ultimul timp cu sutele de mii de euroi care zboara lin catre familia Ritzi, plus criza din tara care se adanceste pe zi ce trece, vorbindu-se deja de o alegere clara: scadem salariile sau intram in incapacitate de plata...toate astea nu au cum sa ii dea bine. Simte cum ii fuge scaunul...sansele lui la un al doilea mandat sigur scad pe zi ce trece.




0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates