luni, iunie 29, 2009

Rafael Nadal, in pericol sa isi incheie cariera !

luni, iunie 29, 2009
Am intrat in saptamana magica a meciurilor decisive de pe iarba sfanta a Wimbledonului...Toata lumea este cu gandul la lupta lui Federer, cel care poate, daca castiga finala, sa redevina numarul 1 mondial, tinand cont ca principalul sau oponent, Rafa Nadal, a declarat forfait la inceputul competitiei, din pricina unei accidentari.
Tendinita care l-a fortat sa se retraga de la Wimbledon pare mult mai grava. Conform antrenorului sau, Sean Corvin: "genunchii numarului unu mondial arata ca cei ai unui jucator de 33 de ani." Corvin are si o explicatie pentru accidentarea spaniolului: "I se trage de la faptul ca a jucat de la o varsta frageda pe suprafate dure."
Eu unul sper ca acest lucru sa nu fie adevarat...nu imi place Nadal, ma dispera chiar...pare un robot pe care cu greu il poti fenta intr-un meci. Din momentul in care a inceput sa joace la nivel maxim era clar ca va fi numarul 1. Lacrimile lui Federer de la Roland Garrosul de anul trecut tocmai de aici veneau...erau lacrimile unui om frustrat ca desi a jucat perfect, robotul a fost mai bun.
Tenisul are nevoie de Nadal...tenisul traieste din rivalitatile duse pana la incordarea dintre 2 zei...Aggasi l-a facut mare pe Sampras, Stefan Edberd pe Becker si lista poate continua...

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates