vineri, iulie 03, 2009

De ce nu vom scapa de Ritzi Pitzi

vineri, iulie 03, 2009

Ziua de azi mi-a confirmat ceea ce era pana la urma o evidenta - in ciuda imensitatii scandalului declansat de Monica Ritzi, de ea nu vom scapa prea devreme, daca nu chiar, poate deloc.

Ce s-a intamplat azi: in jurul pranzului a inceput sa circule stirea ca Monica Ritzi si-a dat demisia, nu din proprie initiativa, ci la presiunile lui Boc, supus la randul lui presiunilor liderilor importanti ai PDL, care pentru prima data par a se fi saturat de ifosele basesciene.

Astfel, Boc, la primele ore ale diminetii i-a pus in vedere duduii ca pana la pranz sa isi prezinte oficial demisia, consecintele scandalului Ritzi Pitzi asupra partidului fiind mult mai grave decat poate se asteptau.

Socata, Ritzi Pitzi se duce la minister, unde isi cheama in ajutor...si spre sprijin moral...ati ghicit, pe Lenush, intaiul copil prezidentiabil...Au stat domnisoricile acolo de vorba, Elena cu buzitele probabil tremurand de furie, pana cand i s-a aprins beculetul, de la Luxten bineinteles.

"Alo, tati, sunt eu, Elena" sau in limbajul ei: "Alooo.hmmmmhiimmmmm..mmmmm,mmm"...iar Baselu s-a conformat si Boc a executat.

Acum, pentru cei care poate se intreaba de ce Base a luat-o in brate pe Ritzi si nu ii mai da deloc drumul, raspunsul este simplu: - fatuca prezinta un grad foarte mare de frustare in ea, si daca, doamne fereste, este pusa pe faras de la minister, ar putea fi tentata sa arunce pe piata informatii care ar dinamita cu adevarat politica damboviteana.

De ce? Pai simplu...in contextul declaratiei lui Costi Mocanu, cum ca Media Pro a achitat tot ceea ce tinea de concertul de la Costinesti, dar in acelasi timp in absenta banilor declarati de MTS ca fiind cheltuiti cu acest eveniment, unde credeti ca s-au evaporat euroii? Eu pun pariu cu voi ca au mers pe sestache catre campanie EBEI...care a luat altitudine pana la Parlamentul European.

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates