sâmbătă, iulie 25, 2009

Se strange latul, Traiane….

sâmbătă, iulie 25, 2009

Daca ma intreba cineva la inceputul anului 2009, an electoral vital pentru Romania, daca cred, daca sper ca Basescu va pierde alegerile, probabil as fi ras cu lacrimi….omul asta parea indestructibil. Masinaria de partid a PDL-ului, propriul electorat, asa numitii talibani, si faptul ca in toate sondajele omul aparea cu intentie de vot de peste 50%, plus un capital de incredere de peste 65-70%, toate astea ma descurajau in orice moment.
Si apoi, au inceput, odata cu mijirea primaverii, sa apara semnele bunei vestiri. Intrarea lui Crin in campanile, derapajul total al guvernarii PDL – PSD au fost tot atatea lucruri care au inceput sa erodeze la soclul de lider de neinvins al lui Basescu.
Dar totusi nu era suficient. Trebuia un boom mai mare, ceva cu adevarat exploziv, pentru ca dinamitarea lui Basescu sa fie cu adevarat iremediabila. Si a venit acel moment mult asteptat…si exact de unde poate nimeni nu se astepta.
Se spune ca in spatele unui barbat puternic, sta o femeie puternica..se pare ca in spatele lui baselu stau 3 femei penale…fiecare in felul ei…Ritzi dovedita penal si data pe mana parchetului, sexy buzoianca si ea pe aceiasi traiectorie, cat despre micuta lenus basescu, ce sa mai zic..ea e penala prin simpla ei esenta. Acum e ocupata cu rautaciosii de euro deputati, care cica acum se ocupa cu trimisul de mailuri in care o denigreaza pe fata lui tata
Eu unul nu imi doresc ca “fetele marinarului” sa dispara prea curand din peisajul existential al lui Baselu. Cel putin pana cand opera de auto distrugere a marinelului nu va fi definitiva. Trendul ultimelor sondaje arata ca suntem pe drumul cel bun. Cu putin ajutor, in primul tur nu va mai trece de 30%, iar Crin Antonescu e in crestere…creditat in ultimul sondaj cu 21 %.

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates