duminică, iulie 26, 2009

Seara decisiva a chirurgului....candideaza Oprescu?

duminică, iulie 26, 2009



In aceasta seara, la ultima emisiune a lui Ion Cristoiu la Antena 3, vom avea parte de un moment decisiv, anticipat si de ce nu, dorit de multa lume, dar si hulit de o alta mare parte.
Invitatul ultimei parti a emisiunii va fi Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu. De ce e asa e important Oprescu? Pai pentru ca toti ceilalalti candidati la alegerile din noiembrie au motive sa se teama, intrucat Doctorul este un aspirator de voturi.
Cele mai multe temeri in mod sigur le are Basescu. Nu este, sunt sigur, strain de ultimele cercetari electorale, in care Oprescu este singurul creditat cu sanse foarte mari sa il bata in turul 2.
Scenariul este si el unul bine stabilit. Data la care se pare ca Primarul General al Capitalei isi va anunta candidatura este 20 septembrie, de zilele Bucurestiului. Acum va invit pe toti sa imi spuneti, ce credeti? Candideaza Sorin Oprescu, in ciuda a ceea ce a declarat acum cateva zile, ca nu? Va da raspunsul la aceasta intrebare, fie si macar voalat, in cadrul emisiunii maestrului Cristoiu?

Cel care imi va da cea mai apropriata varianta de raspuns va castiga o invitatie la o cina. Pentru ca vreau sa imi cunosc cititorii blogului:)
update 1 - Bomba pentru toti: Sorin Oprescu a anuntat in emisiunea lui Ion Cristoiu, Zig Zag, ca ia in calcul optiunea de a candida la alegerile prezidentiale din toamna:
"Mă framântă şi pe mine chestiunea asta.Nu e aşa de simplu cum pare. Mulţi au crezut că mă joc cu lucrurile astea, că vorbesc aşa, pe câmp, şi aşa mai departe. Nu este o hotărâre uşor de luat. Trebuie să ştii clar că ai încrederea oamenilor, că oamenii văd în tine o speranţă, să nu îi pacaleşti, să nu îi minţi"


0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates