luni, august 24, 2009

Fratele Presedintelui Romaniei implicat in activitati teroriste !!!!!

luni, august 24, 2009

Suntem deja in a 3-a luna consecutiva de scandaluri greu de imaginat....a fost Ritzi...apoi a inceput Udrea. De cateva zile insa, capul de afis al scandalurilor cu iz de Romanica este tinut de fratele Presedintelui Romaniei, Traian Basescu. A fost intai scandalul cu firma care din inghetata a inceput sa participe brusc la targuri militare. A fost momentul in care Basescu a lansat doua fraze care azi, in ziua in care a izbucnit probabil bomba care va detona definitiv sansele sale de a mai castiga un nou mandat de presedinte, capata conotatii noi: "De dusmani te poti apara mai usor, dar de fratele tau...." sau "Daca frate-miu se mai baga in vreo firma din asta dubioasa, pot sa nici nu mai candidez" sunt adevaruri ale unui om care stia probabil ce i se pregateste.

Am crezut mult timp ca lovitura de gratie pentru Basescu va veni de la centurista sa de serviciu, de la Udrea. Inca mai cred ca aceasta va lucra la erodarea imaginii lui in ochii electoratului. Insa croseul decisiv, acea dreapta nimicitoare i-a dat-o tocmai fratele sau, Mircea Basescu. Omul acesta a inceput sa devina o tinta pentru mass media la inceputul acestui an. Va aduceti probabil aminte iesirea sa de la Sinteza Zilei, cand i-a promis lui Mugur Ciuvica ca ii face loc de veci...incetul cu incetul a devenit cat se poate de evident ca acest individ penibil, de joasa speta, nu face altceva decat sa se imbogateasca cat de mult poate, profitand de pozitia de sef al statului pe care o detine fratele sau. Si nu doar profitand de pozitia acestuia ci beneficiind fara indoia si de protectoratul si acordul acestuia.

Pe blogul ziaristului Sorin Rosca Stanescu este publicat astazi un post socant. O bomba de presa care, daca ar fi fost detonata intr-o tara cu o democratie functionala, normala, ar fi dus probabil la o revolutie de catifea la cel mai inalt nivel. Ce spune Sorin Rosca Stanescu?

"Fratele presedintelui a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil. Cinci vapoare sosite din Thailanda au fost ancorate in portul Constanta. Operatiunea a fost dirijata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei. Incarcatura consta in substante explozive si in munitie. Destinatia finala, conform contractului incheiat cu partea thailandeza, era UM Babeni din judetul Valcea. Acolo, explozibilii si munitia, in loc sa fie distrusi au fost reambalati. In scurt timp a avut loc exportarea lor, fiind utilizat drept intermediar si caraus SC ROMAGRO CEREAL SA. Operatiunea s-a realizat tot pe cale maritima, fiind asigurata din nou de Mircea Basescu. Interpol Belgia se intereseaza de traseul a 12 milioane de euro, care reprezinta doar o fractiune din suma."

Textul de mai sus este doar un preambul al dezvaluirilor. Cititi tot textul lui Rosca Stanescu...veti ramane uluiti. Avem un sef de stat, comandat suprem al armatei, omul al carui principal rol este sa vegheze la siguranta mea ca cetatean si la siguranta tarii mele. Acesta are un frate care face afaceri cu armament si care furnizeaza munitie organizatiilor teroriste. Parca am fi in celebra reclama la SOV INVEST: "Dormiti linistiti, Basestii vegheaza pentru voi..."

Cum un gest normal de demisie de onoare a tuturor celor implicati intr-un astfel de scandal, sper ca macar Traian Basescu sa isi urmeze propriile ganduri si sa nu mai ia in calcul o noua candidatura. Fie-ti mila, macar acum la final, de tara asta pe care ai umilit-o, injosit-o si violat-o fara nici cea mai mica jena, tu, fratele tau si camarila ta de dudui, ritzoase, miss litoral si alte traseiste......

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates