sâmbătă, august 22, 2009

Tupeu de centurista....

sâmbătă, august 22, 2009
Ai intrat in politica romaneasca dupa ce vreme de ani buni nu ai facut altceva decat sa incerci diverse paturi si sa gusti diverse arome de politicieni. Ai trecut, precum o centurista ce se respecta, pe la toti: PSD, PNL, PD, PD-L..Pana la urma ti-ai ales unul pe masura si impreuna cu el ati transformat tara intr-o imensa satra.
Ai furat impreuna cu cocosul, sau mai bine zis gaina de sot al tau tot ce se putea in Romania...prin parcari, drumuri, aer, apa...ai fi pus si taxa pe suflet daca se putea. Ani la randul, din obiectul sexual al unui presedinte jucator, ai devenit si instrumentul lui preferat de joaca in politica, poate chiar mai mult decat Lenus cea cu succesuri. Ai destabilizat o alianta politica ce parea indestructibila, ai atacat in permanenta singurul partid care si-a asumat o guvernare stabila a tarii si care in ciuda biletelelor tale, a reusit sa duca la bun sfarsit cea mai buna perioada din istoria tarii.
Pana la urma, rasplata pasiunii tale din pat, ai ajuns sa fi si ministru, sa guvernezi peste banii nostri, printr-un minister creat special pentru tine.....facut parca dupa chipul tau...caci, cine stie mai bine ce e turismul, decat o femeie ca tine?
Gestul tau de joi, cand ai umilit nu doar Parlamentul Romaniei, ci practic pe noi toti, cei care i-am girat cu votul nostru pe cei de acolo, este fara indoiala, varful arogantei, tupeului, marsaviei la care a ajuns Basescu si acolitii sai. Si nu va ramane nepedepsit...Ne vedem in noiembrie, duduie, cand speram ca tu si toti ca tine, in frunte cu Basescu, sa va plangeti infrangerea.

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates