miercuri, septembrie 23, 2009

Basescu - Antonescu in turul 2

miercuri, septembrie 23, 2009
Sondajele tuturor centrelor mari de sociologie legate de alegerile prezidentiale din noiembrie capata din ce in ce mai multe semnificatii. Cea mai importanta modificare si deja o certitudine, Crin Antonescu este pe locul 2, cu o intentie de vot in jurul a 19-20%. Pe 3 ramane Geoana, cu foarte putin sub cota lui Antonescu.
Discutia insa se complica cand intra in joc Doctorul. Nici nu si-a anuntat inca candidatura si deja a ajuns la un 12%, ceea ce este, fara discutie, un scor mai mult decat bun. Principalul afectat este Geoana, cel care pierde cel mai mult din electoratul sau si, lucru si mai grav pentru PSD, Oprescu castiga tocmai in fiefurile considerate "talibane" pentru pesedisti.

Cat despre Intaiul Matelot al Paharului, lucrurile sunt din ce in ce mai tulburi...si asta nu din cauza mustului care ne cucereste inimile tuturor in fiecare toamna. Motivul e cat se poate de simplu, Basescu este incoltit din toate partile, in sondaje scade sub 30%, principalele sale sustinatoare sunt urmarite penal, guvernul nasit de el duce tara catre colaps....si colac peste pupaza, tara se revolta la propunerea sa de legalizare a drogurilor usoare si a fetelor si mai usoare...

4 comentarii:

Mihai Petre spunea...

Oricine intra in turul doi castiga in fata lui Basecu. Parerea mea e insa ca Antonescu are sanse mult mai mari sa ajunga in turul doi. Adica e exact antonimul lui Basescu. Are bun simt, e un bun diplomat si va fi un bun presedinte. Eu am incredere in el!

El Ciu spunea...

Problema este ca electoratul liberal sa se mobilizeze. Pentru ca altfel, cel PSDist o sa le ia fata din nou.

Paula spunea...

Crin Antonescu are sanse sa intre in turul 2! Sa speram ca il va invige si pe Traian Basescu. romania are nevoie de un presedinte capabil si corect!

akmon86 spunea...

Cresterea lui Antonescu e fireasca, E cel mai bun candidat, are cea mai puternica echipa. Merita sa fie presedinte

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates