luni, septembrie 07, 2009

Basescu va candida independent...mai mira pe cineva?

luni, septembrie 07, 2009

O stire care era vehiculata de foarte multa vreme se vehicula in mass media, a capatat astazi certitudine: Traian Basescu va candida ca independent, dar sustinut de logistica de partid a PDL-ului. Dincolo de ne-surpriza oferita de acest gest de las al lui Basescu, raman cateva observatii ce trebuiesc mentionate:

- toata lumea se astepta ca anuntul privind candidatura lui Basescu sa fie facut fie de el personal, fie de o voce puternica a partidului si aici ma refer la Udrea in mod special. Pana la urma, mesagerul diavolului a fost mult mai modestul lider al deputatilor pedelisti, Mircea Toader.

- lasitatea gestului lui Basescu este antologica. Pana acum, oricare ar fi parerea noasta despre el, trebuie sa recunoastem ca Basescu ca om politic a fost emblematic prin curajul sau, uneori dus pana la rangul de tupeism. De data aceasta insa, Basescu se comporta ca un las, nefiind capabil sa isi asume ceamai proasta guvernare din istoria Romaniei, girata prin cuvintele sale de la investirea Guvernului Boc:"In sfarsit, imi vad visul implinit...."

- nu trebuie omisa nici prezenta lui Oprescu la Antena 3, prezenta care zic eu spulbera orice urma de indoiala legata de candidatura sa: da, Oprescu candideaza, iar ceea ce s-a stabilit astazi, legat de posibilitatea ca un om politic sa poata candida ca independent, sustinut de un partid politic sau mai multe grupari politice, este o miscare care il ajuta nu numai pe Basescu, ci si pe Oprescu.

1 comentarii:

Mos Califar spunea...

Daca Base e independent , eu sunt calugarul Vasile... :)

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates