duminică, septembrie 13, 2009

Incepe BCR Open Romania 2009

duminică, septembrie 13, 2009
Pentru mine fiecare inceput de toamna are ceva special in el..Inceputul scolii sau modul cum natura se pregateste sa ne spuna la revedere pana la primavara, toate astea si nu numai fac din aceasta perioada una frumoasa..
De ceva ani insa, un alt semn al toamnei si-a facut loc in viata mea si revine in fiecare septembrie acolo: este vorba de turneul de tenis de la Arenele BNR, cunoscut acum ca BCR Open Romania.
poster_BCR
in fiecare an astept cu nerabdare sa vad daca trofeul va reveni unuia din jucatorii nostrii. Acum sperantele stau intr-unul singur, Hanescu, un jucator talentat, dar care parca de multe ori nu si-a dorit atat de mult victoriile…Mai avem pe tabloul principal si pe Victor Crivoi, dar si pe simbolul tenisului romanesc al ultimelor 2 decenii, Andrei Pavel.
andrei pavel
Cneazul se afla la turneul de retragere, va juca ultimul sau meci oficial in cadrul BCR Open Romania, iar acesta este un gest cat se poate de nornal pentru cel care ne-a tinut in viata in tenisul mondial, fie ca vorbim de echipa de Cupa Davis, sau pur si simplu de meciurile sale memorabile din diverse turnee.

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates