sâmbătă, octombrie 03, 2009

Gaina, fii spontana, ca te tai....

sâmbătă, octombrie 03, 2009
In sfarsit dormim linistiti. Duduia Udrea, experta in carnatii de Plescoi, Videanu - regele marmurei, Boc - mic la sfat, lung la limba, cu totii sunt fericiti, orgasmic am putea spune: Basescu si-a anuntat oficial intentia de a candida pentru un nou mandat de presedinte.
Toata dupa amiaza, chiar si acum seara, lumea incearca sa dezbata cu un patos greu de inteles, cat de spontan a fost gestul lui Basescu de a-si anunta tocmai azi candidatura.Nu exista decat 2 perspective:

1. - totul a fost aranjat: Sannicolau Mare- locul unde a inceput lupta, 6 Decembrie 2009 - de Sf. Nicolae - momentul, spera el, triumfal al victoriei. Eroul dintre noi si al nostru, Doru Untica, cel care cica chipurile l-ar fi provocat pe Basescu sa spuna: "Da, candidez, stati linistiti', nu e chiar un om atat de simplu, fiind consilier PDL.



2. - a doua perspectiva se leaga de evenimentele ce au premers gestul ce mie imi pare mai degraba precipitat decat spontan al lui Basescu: iesirea PSD de la guvernare, a 3-a si sa speram ultima lansare a candidaturii lui Geoana, motiunea de cenzura ce va fi depusa de PNL, deja certitudinea Oprescu, toate astea l-au fortat pe Basescu, aproape sufocat din toate partile, sa isi linisteasca electoratul sau fidel si in acelasi timp sa puna in miscare guerilla de campanie.
Oficial, asadar, incepand de astazi avem 4 candidati oficiali la alegerile din 22 noiembrie: Basescu, Geoana, Crin si Becali...iar de luni, orele 17.30, conform spuselor lui Cristi Sutu, va intra si Oprescu oficial in lupta.

Voi cine credeti ca, dintre cei mentionati aici, ca va ajunge in turul 2?

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates