miercuri, octombrie 21, 2009

Investeste in actiunea Antonescu

miercuri, octombrie 21, 2009
Crin Antonescu revolutioneaza din nou modul in care se poate face campanie electorala in Romania.
Dupa invitatia la o campanie decenta, dupa lansarea unei chemari la o noua revolutie, revolutia bunui simt, Crin si echipa sa vin si cu o noutate absoluta in ceea ce priveste finantarea unei campanii electorale. Iata mai jos comunicatul integral:

Investeşte în Acţiunea Antonescu

Renaşterea unei Românii a bunului-simţ se face cu gesturi fireşti, pe care poate am început să le uităm.Finanţarea unei campanii electorale nu mai trebuie să fie ceva ascuns şi misterios, e o problemă publică, de interes public.

Iar campania însăşi nu poate să rămână un spectacol la care oamenii asistă pasiv. Ce se discută şi se decide acum îţi poate influenţa viitorul, în bine sau în rău. Iată de ce te îndemn să-mi dai un mesaj de susţinere dacă simţi că ceea ce propun merită încrederea şi sprijinul tău.

SISTEMUL de finantare prin SMS a campaniei lui Crin Antonescu beneficiaza de accesul la doua numere de telefon. Astfel prin trimiterea unui SMS la nr 2746 (CRIN) sau 2741, abonatii de telefonie mobila pot contribui cu 1 EURO, respectiv 5 EURO, la campania lui Crin Antonescu. In schimbul acestor sms -uri, cei ce contribuie vor primi un ton de apel (imnul PNL), respectiv o imagine de fundal (wallpaper) reprezentandu-l pe Crin Antonescu.

Textul mesajului poate contine numele persoanei care sprijina campania sau orice alt mesaj pe care doreste sa il transmita Presedintelui PNL Crin Antonescu.

Cel mai simpatic mesaj transmis va fi premiat cu un Notebook!

***Atentie! Pentru a putea descarca Tonul de apel si/sau ecranul fundal trebuie ca telefonul sa aiba activata optiunea de Internet (GPRS, 3G). Sumele sunt purtatoare de TVA, costul total suportat de client va fi de 1,19 euro respectiv 5,9 euro.

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates