duminică, octombrie 18, 2009

Presedinte ciorditor, agramat si idiot...

duminică, octombrie 18, 2009
Ba Baselule, hai sa iti spun o chestie: - din 2004, de cand lacrimile tale hahaite au umezit obrajii tuturor si astfel ai ajuns presedinte, nu ai facut decat ce ai vrut tu: ai violat Constitutia, ai facut sex in grup cu institutiile statului, ai umilit poporul si ne-ai injosit tara.
La inceput incet, prin vocea catorva (Tariceanu de ex), apoi din ce in ce mai mult, prin actiuni si gesturi venite din toate zonele societatii, ti s-a spus ca esti un rau inimaginabil pentru tara noastra, ca trebuie sa pleci, sa dispari si sa ne lasi sa ne recastigam, daca se poate, 5 ani pierduti din istoria noastra.
Pe tine te-a durut in.....sticla de whisky, asa ca ti-ai pus centuristele in guvern, ti-ai adus lingaul de la Cluj si l-ai facut prim ministru, ai iesit in fata poporului si, cu fata ta putin deviata, ne vindeai pielea ursului din padure.
Probabil ca simti ca nimic si nimeni nu te poate dobora, dar am o veste proasta pentru tine: clipele tale sunt numarate...poporul nu te mai vrea si vei simti asta pe 6 decembrie, cand sper din tot sufletul sa te duci in lada de gunoi a istoriei.

Astazi ai dat dovada mojiciei tale fara margini:

- ai furat sloganul electoral al principalului tau rival, Crin Antonescu, fara nici cea mai mica jena, stiind ca omul are prea mult bun simt ca sa se coboare la nivelul tau. Nu-i nimic, ti-o spunem noi: CIORDITORULEEEE...

- iti bati joc de principala instutie a democratiei, Parlamentul, iti bati joc de popor si pui in pericol viitorul tarii, spunand ca tu o sa tii guvernul demisionar Boc pana dupa alegerile prezidentiale. Pai bai chiparosule, tu nu ai inteles ca nu mai poti sa faci chiar tot ce vrei? Ia-o pe Udrea si du-te cu ea pe mare, fa-ti mendrele cu ea si ai grija la tzunamiuri...



PS: In continuare partidele politice, PSD, PNL, UDMR, dau dovada de intelepciune si vointa politica, reiterand sustinerea lor pentru Klaus Johannis. Astept insa si o reactie pe masura din partea PNL, care trebuie sa il taxeze in fiecare zi pe Basescu pentru furtul sau ordinar.

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates