vineri, noiembrie 13, 2009

Dupa 20 ani...inca o REVOLUTIE..a BUNULUI-SIMT

vineri, noiembrie 13, 2009
A aparut in sfarsit si o melodie pentru campania lui Crin: Revolutia Bunului-Simt.Suna bine, mie imi place..sper ca o sa va placa si voua:



Dar clipul zilei vine dinspre stafful de campanie al lui Crin. Este genial, senzational. L-am descoperit prin intermediul lui Moscalifar, si acum va invit si pe voi sa ii spuneti Pa lui Basescu:



In timp ce pe net campania lui Crin merge foarte bine, cu din ce in ce mai multe mesaje bune, portocalii se chinuie si ei sa faca un fel de campanie de sustinere a marinelului. Rezultatul dupa o zi de munca? Abia s-au strans 18 semnaturi sa il sustina:))).

Update: Am totusi si o nemultumire vizavi de Crin...cum este posibil sa nu aiba nici o reactie publica la anuntul lui Basescu, cum ca este de acord sa aiba o serie de dezbateri publice, in mai multe centre universitare, dar numai cu Geona. Astept ca liderul PNL sa iasa in media si sa ii oblige pe cei doi concubini sa accepte o serie de dezbateri publice in care sa fie si el parte activa.
Update 2: Basescu a iesit acum pe media si spune ca nu i se pare corect ca o dezbatere electorala sa aiba loc doar intre el si Geoana. A cerut ca si Antonescu sa fie invitat la aceste dezbateri. Ba mai mult, i-a atras atentia lui Geoana sa nu se vada deja in turul 2...o stii ceva el in legatura cu scorurile reale?...:)
Update 3. Ultimul sondaj CCS:

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates