duminică, noiembrie 22, 2009

Fii mandru Crin...noi suntem

duminică, noiembrie 22, 2009
A plecat la drum cu un scor infim si fara ca cineva sa ii dea sanse reale. A preluat conducerea PNL, si-a creat o echipa si a decis sa se lupte.
A propus o Revolutie a Bunului-Simt unui popor pentru care simturile par sa nu mai existe si care este, iata, decis inca o data, sa aleaga intre raul cel mai mic...un dictator sau un prostanac? Grea intrebare.
Scorul lui Crin nu este rau..22%, poate un 24-25% la finalul numaratorilor, este fara doar si poate un scor care ne poate aduce in pozitia de a da din nou primul ministru pentru urmatorii ani.
In acelasi timp si viitorul politic al lui Crin nu arata deloc rau: a castigat Bucurestiul, cu un scor bun: 35% el si 32% Basescu. A fost in acelasi timp votat bine si in marile orase.
Problema a fost,iar din pacate acesta este adevarul crud, bine exprimat de Victor Ciutacu, ca: PNL a vut candidat foarte bun, dar Crin nu a avut un partid alaturi de el...nu in totalitate.
Multa lume il critica pe Crin pentru discursul din aceasta seara, dar este, cel putin pana la un punct, justificat. Am vazut si eu toata ziua estimarile date de exit polluri. Incepand cu ora 14, trendul lui Crin a fost evident de crestere, iar dupa amiaza veneau semnale evidente ca Antonescu era foarte aproape de Geoana (s-a ajuns inclusiv la momentul in care pe canalele de comunicare oamenii lui Geoana chemau lumea la vot, spunand ca Basescu il vrea pe Crin in turul 2). In sfarsit, lucrurile sunt clare si nu mai au cum sa fie schimbate.
Intrebarea este: vom putea noi, ca electorat liberal, sa ne mobilizam in turul 2 si sa mergem sa dam votul unui om atat de fad, atat de sters, atat de...Draga Lilick spune ca noi vom vota cu furie in turul 2...mie imi e teama ca vom fi atat de furiosi...in resemnarea noastra fata de o tara care parca e condamnata sa traiasca in mizerie...

3 comentarii:

irongates spunea...

Greu de decis, desi ...nu mai pot inca 5 ani cu matrozul. Probabil ca o sa votez cu Prosta, n-am ce face

dramoleta spunea...

Cu sange rece: Geoana Presedinte, Jos Basescu! :))

Ionut spunea...

@irongates @dramoleta si eu vreau sa scap de Basescu. Dar vreau sa imi explice cineva si mizeria de azi..oricum alaturi de voi e o placere sa fi liberal:)

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates