marți, noiembrie 03, 2009

Haide la gogosi cu sondaje, neamule....

marți, noiembrie 03, 2009
Stim cu totii istoria sondajelor electorale in Romania...in ultimii ani, toate, dar absolut toate institutele de sondare a opiniei publice s-au descalificat prin niste minciuni greu de digerat...
Au mai ramas 19 zile pana la alegeri si piata este invadata zi de zi de astfel de cercetari...menirea lor este cat se poate de clara: sa dezarmeze si de deziluzioneze votantii unui candidat, inducandu-le ideea ca nu are rost sa mai mearga la vot si sa voteze pentru candidatul dorit.
Exact acelasi lucru se intampla acum cu Crin. In ultima saptamana a ramas blocat la un 19, maxim 20%...este mult sub candidatul de pe locul 2, Geoana, cel care acum este dat de cei de la Insomar drept castigator chiar din primul tur.
Nu este adevarat...nu va lasati amagiti de aceste minciuni ordinare. O prezenta masiva la vot le-ar spulbera jocurile si ne vor ajuta sa ii trimitem pe Geoana si Basescu acolo unde le este locul: in istorie.

Haideti la REVOLUTIA BUNULUI-SIMT !


2 comentarii:

dramoleta spunea...

Nu ti se pare aiurea ca nimeni nu se intreaba daca Basescu intra in turul doi?
Sondajele sunt manipulatoare!

Ionut spunea...

@dramoleta: ar fi frumos draga Dramo daca Basescu nu ar intra nici macar in turul 2...dar din pacate, cunoscand poporul asta....nu cred ca vom avea sansa asta...trebuie insa sa facem totul pentru a-l duce pe Crin in turul 2...dupa aceea, totul va fi simplu.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates