luni, noiembrie 09, 2009

Mita electorala suprema...de la Loto-porno

luni, noiembrie 09, 2009
Suntem in plina campanie electorala..cu totii vedem in jur cum voturile nu se mai asigura prin lupta de idei, ci se cumpara de-a dreptul: fie ca e vorba de un telefon, de o plasa cu ulei, faina, zahar si altele, votul din ziua de azi costa....mai mult sau mai putin.
Citeam pe un blog faptul ca lumea pune pariu ca marele premiu la loto 6/49 va fi castigat, surpriza sau nu, de Mos Nicolae, 6 decembrie, zi in care se organizeaza si turul 2 al prezidentialelor.
Manat de curiozitate am descoperit ca da, cei care pun un astfel de pariu au mari sanse sa le iasa. Pai de ce? Simplu:
- marile premii la loto se castiga fie de sarbatori, fie in preajma alegerilor. Astfel, primele alegeri marcate de un castig la loto sunt cele din 2004, cand, coincidenta stranie, in preajma Sf Nicolae si cu o saptamana inainte de turul 2 al alegerilor, hop, s-a dat si un premiu.
In acelasi an, intre cele doua tururi ale alegerilor locale, mai exact pe 13 iunie, s-a castigat iarasi marele premiu la categoria 1. Traditia s-a pastrat si in acest an, cand din nou, cu ocazia alegerilor euro-parlamentare, pe 7 iunie, s-a dat din nou premiul cel mare la loto.
Acum, iata, ne apropriem de cele doua tururi ale prezidentialelor si cresc din nou sansele sa avem un nou roman fericit, caci nu-i asa, "Numai sase-s norocoase, de alegeri iese toate.."
Acuma pe bune, cat or sa ne mai ia de prosti si sa ne spuna ca asta este un joc al hazardului si daca avem castigatori doar in preajma unor astfel de evenimente, reprezinta doar o stranie coincidenta?


0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates