joi, noiembrie 19, 2009

Romania, tu mai ai demnitate?

joi, noiembrie 19, 2009
Daca da, pai atunci a venit, iata, ziua cea mare, ziua in care poti arata ca inca mai esti demn.
In fiecare zi, in fiecare clipa, te plangi de viata ta...de ceea ce ti se ofera intr-o tara in care tu muncesti pana la epuizare. Nu mai ai lacrimi pentru toate clipele in care te-ai simtit umilit, injosit, jignit si improscat de mizeria ce ti se arata la fiecare colt de strada.
Ai vrut sa fugi din tara asta, sa ii iei pe toti cu tine si sa stingi lumina, sperand ca altii nu vor mai gasi drumul catre ea.
Ai murit in decembrie 1989 alaturi de tinerii nevinovati de la Universitate, ti-ai luat apoi bastoane de la mineri in 1990, caci deh...erai dusman al poporului, tu, intelectualul..
Te-ai coborat apoi pana in cele mai de jos ale suferintei, vazand cum tara ta e condusa tot de cei dinainte, cum fiecare iluzie a ta legata de politicieni a fost spulberata rand pe rand.
Le-ai cerut sa fie alaturi de tine, ti-au promis asta, iar dupa ce ti-au luat votul si-au fost alaturi doar lor si camarilei lor.
Ti-au promis ca vei trai bine si pana la urma s-au imbuibat doar ei din tara asta si din ceea ce poate ar fi trebuit sa fie si al tau...
Ti-au varsat lacrimi de crocodil, ti-au recitat poezii, si-au inventat morti si suferinte...te-au invitat sa le numeri ouale...te-au facut gaozar, tiganca imputita si prost. Ti-au jignit inteligenta prin jocurile lor politice de 2 lei si au reusit sa obtina ceea ce si-au propus: sa ti se faca atata lehamite de ce e in jurul tau, incat sa ii lasi pe altii sa aleaga pentru tine.

ROMANIE,

Ridica-te pentru ultima data, arata-le ca nu te-au infrant, si loveste-i cu ce ii doare mai rau:

- la nerozia lor, raspunde-le cu BUN-SIMT
- la foamea lor de bani si de hotie, tu ofera-le BUN-SIMT
- ei te umilesc, tu trateaza-i cu BUN-SIMT
- ei iti ca tu nu contezi, tu da-le BUN-SIMT

Ai acum sansa sa cureti Romania de gunoaie. Nu mai ai scuza: "Nu am ce alege"...

LA 20 DE ANI DE LA O REVOLUTIE A SANGELUI, HAI LA REVOLUTIA BUNULUI-SIMT !
Duminica, 22 Noiembrie, iesi din casa si du-te si VOTEAZA...votul tau, poate fi decisiv...

ROMANIA ALEGE CRIN ANTONESCU. IN ROMANIA, CRINUL INFLORESTE IN MIROS DE IARNA !





2 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Foarte frumos, Ionut! Multi sunt prinsi intr-o capcana si tinuti special in mizerie pentru a fi manipulati. Trebuie sa aiba curajul sa scape din jugul asta.

Ionut spunea...

@Lilick ai dreptate, aste ne trebuie...curaj..si speranta..cine stie, poate duminica Dumnezeu ne va reda Romania

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates