vineri, noiembrie 06, 2009

Romania...tara de nebuni (episodul 3)

vineri, noiembrie 06, 2009
Trecem dincolo de caterinca, de ridicol, ne hlizim cu totii privind cum tara asta se duce dq definitiv si iremediabil. Ma intreb, oare Brucan, cand s-a referit la necesitatea celor 20 de ani - oare asta era termenul pe care i-l dadea tarii asteia pana la autodistrugere?

Ne plac glumele...hahaim pana la sufocare impreuna cu Basescu, dar in acelasi timp ar trebui sa realizam ca omul asta ne duce spre pierzanie...cine a zis ca asta e precum Nero nu a gresit. Simte ca nu va mai prinde un al doilea mandat si in nebunia lui vrea sa arda totul, sa distruga cetatea...Il vom lasa sa faca asta?
Revenind la ziua de azi, Basescu, din nou, si-a aratat disperarea, nominalizandu-l pentru functia de prim ministru pe actualul primar al sectorului 3, Liviu Negoita. Nimic deosebit aici si chiar nu voi insista pe acest subiect. Negoita poate fi el un primar de succes in sectorul 3, dar din pacate acum nu este decat un pion sacrificat de Basescu intr-un joc al disperarii.



Altul este subiectul zilei - si daca se adevereste, este fara indoiala cea mai tare stire a ultimilor ani, simbol a ceea ce a ajuns tara asta sub domnia Zeului Bachus Basescu si a acolitilor sai: asadar, oameni buni, se pare ca Nuti, intaia centurista a tarii, ar fi sunat intr-o emisiune a lui Robert Turcescu, la Realitatea FM, pentru a lauda initiativa lui Basescu de a-l nominaliza pe Negoita pentru functia de prim ministru...

Luati de ascultati....si nu va mirati...cam asa va arata tara asta, daca alegeti in continuare ca mizeriile lui Basescu sa ne conduca pentru inca 5 ani.




România vorbeşte - Robert Turcescu şi presupusa Elena Udrea



ROMANIA ALEGE REVOLUTIA BUNULUI-SIMT - VOTEAZA CRIN ANTONESCU !

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates