sâmbătă, ianuarie 09, 2010

2 Aprilie 2010 - NO Basescu Day !

sâmbătă, ianuarie 09, 2010
2 Aprilie 2010 va fi Vinerea Mare pentru crestinii ortodocsi, zi in care crestinatatea va slavi jertfa fara de pret a Mantuitorului Hristos.
Pentru noi, cei implicati in aceasta campanie, "Spune-i NU lui Basescu", 2 Aprilie trebuie sa fie Vinerea Mare a solidaritatii. Intr-un an in care vedem bine ce ne asteapta din punct de vedere al sacrificiului personal: fara locuri de munca, fara pensii marite, fara alte ajutoare in afara de cel de inmormantare, cu o clasa politica deloc capabila sa vina cu masuri care sa ne ajute sa trecem cu bine acest hop, nu ne ramane decat solidaritatea intr-o idee.
Noi suntem cei care trebuie sa ii aratam lui Basescu si camarilei personale ca suntem cu ochii pe ei. Ne e greu, dar mai greu ne-ar fi sa vedem cum tara asta este transformata intr-o feuda personala, in care evenimentul anului nu se anunta a fi criza asta fara precedent, ci nunta de succesuri a mezinei cu o boala..
Este un gest simbolic...flacara violet trebuie sa fie puterea noastra de data asta...cu cat suntem mai multi, cu atat tiranul nu se va simti bine...si stiti asta..Asa ca haideti cat mai multi in aceasta campanie initiata de Lilick..




5 comentarii:

Anonim spunea...

I'm in ! :-)

Ionut spunea...

@alexandrumarin: bravo alex..la lupta de clasa:))):P

Lilick Auftakt spunea...

Da, va fi si vinerea patimilor noastre si a solidaritatii. In saptamana neagra a Romaniei (portocalii la putere) vom strapunge cu-o pata de violet, de speranta.

Ionut spunea...

@Lilick: fara speranta am fi pierduti..dar in acelasi timp trebuie sa fim si cat mai multi..

Cristian spunea...

Mi se pare de prost gust să amestec Vinerea Mare cu o campanie politică prăpădită.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates