luni, ianuarie 04, 2010

Adrian Nastase a aruncat manusa..

luni, ianuarie 04, 2010
Au trecut sarbatorile...carnatii, sarmalele, vinul, bradul - toate sunt istorie. La fel cum istorie e deja si ziua de 6 Decembrie si faimoasa ei replica: "Mihaela, dragostea mea.."
Nu de aceiasi parere este si Adrian Nastase. Fostul lider al PSD a lansat pe blogul sau invitatia oficiala la jihad in PSD. Este clar, zilele lui Geoana sunt numarate si nici macar o invitatie la sentimente, in genul: "PSD, dragostea mea" nu pare a-l mai salva pe cel mai slab lider pe care l-a avut acest partid.
Ziua de azi a fost marcata si de lansarea la tomberon, pardon, la lupta a lui Prigonel cel mic. "Punct si de la capat" este sloganul acestuia..Eu unul zic ca mergea mai bine un "Plici si de la capat" tinand cont de antecendele din familie..
Pe portalul de dejectii portocalii voxpublica, grija de liberali i-a cuprins pe pupincuristii de profesie inca din primele zile ale anului...Pavel Lucescu e ultimul care este dezamagit ca nu au inceput scandalurile in PNL si le inventeaza el..pacat, il credeam un altfel de jurnalist.
Iar la final de zi, una cat pentru tot anul: Noul purtator de cuvant al Ministerului de Finante va fi Andrei Gheorghe. Odata cu venirea acestuia se vor deschide noi orizonturi: vom avea parte de ziua pro-coca si bineinteles, dupa modelul Rataciti in Pana(ra)ma ne vom juca de acum: Rataciti si fara buget...
Eu cred ca Gheorghe este inventia lui Basescu...cand o sa vrea sa scape de Vladescu o sa il roage pe Ghita sa ii transmita mesajul: "ESTI VERIGA CEA MAI SLABA..mars acasa...."

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates