miercuri, ianuarie 13, 2010

Dan Bittman - consilier al lui Vladescu la Ministerul Finantelor...

miercuri, ianuarie 13, 2010
Exista o singura explicatie logica pentru tot ce se intampla la Ministerul de Finante. Vladescu s-a tacanit de tot stiind ce va urma pentru tara asta...nu pot altfel sa imi explic deciziile omului asta: il aduce pe Gheorghe si il pune sef la comunicare, iar azi ne anunta ca Dan Bittman va fi consilierul sau, iar principala sa raspundere va fi sa primeasca feedback de la populatie in legatura cu activitatea Ministerului....
Pentru un astfel de job mai potrivit era Puya, sau poate cei de la BUG Mafia sau Parazitii, caci la cata muie ne vor da astia pe parcursul acestui an e nevoie de un transmitator pe masura al mesajului.



La cat de tampit pare Vladescu acum, nu m-ar mira sa o aduca eventual si pe Laura Andresan, consiliera pe relatia de felatie dintre Minister si acolitii lui Basescu...da-o dq de treaba...

2 comentarii:

Anonim spunea...

vai ce retarzi, mi se pare ireal...tre sa ne apucam de voodoo!

Anonim spunea...

DAN BITTMAN NU-I SIR TOM JONES!
Dan Bittman e un "cantaret" din "mahalaua" noastra balcanica! Si ca tot romanul impartial se pricepe la multe si face multe "ghisefturi"! Acu' ca se-apropie vertiginos de "criza barbatului de 50 de ani" si cariera sa artistica se apropie de sfarsit, s-o fi gandit omu' sa se "aciueze" si el pe undeva, pe langa un "plezirist epicurian si futurolog"! Si daca in cariera de "gurist" n-a prea convins Europa, luand doar paish'pe pucte si plasandu-se pe un "onorant" loc 21, daca in "cariera" de "dezvoltator imobiliar" a cam dato-o in bara, si-o fi zis sa-si foloseasca "talentele" in noua cariera de "sinecurist"! Nimic nou, nimic neobisnuit! Dan Bittman e un roman de-al nostru de'n popor, este - cum ar putea fi altfel - un alt Dinu Paturica-suflet de sluga din "Romania land of choice"!
Sir Tom Jones este un fost miner galez, care canta la "international" de peste 50 de ani, a "vandut" peste 100 de milioane de discuri si, desi se apropie de 70 de ani, sta foarte bine "pe scandura" scenei, pe care nu ar parasi-o - in mod sigur - nici chiar daca i s-ar propune postul de "facator de imagine" al reginei Elisabeta a-II-a!
Aceasta este mica diferenta intre un "sir" veritabil si un "esquire" de Dambovita! That's it!

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates