joi, ianuarie 07, 2010

"Dom Profesor" si Omar, revederea de 3 ani !

joi, ianuarie 07, 2010
Tocmai cand ma pregateam si eu sa va scriu ceva usor, cum ar fi despre taxa pe sex a lui Ioan Mircea Pascu, hop cu breaking news pe Realitatea...cica Siria si Romania ar fi ajuns la un acord pentru extradarea lui Omar Hayssam..


Fara indoiala ne este servita pe tava o noua diversiune dusa la perfect...desi eu unul nu pot sa cred ca o astfel de diversiune a fost pusa la cale doar pentru a salva prigheana de atata mediatizare. Cert este ca Basescu va da o noua lovitura de imagine si daca este sa ma iau dupa o gluma buna a lui Mos Califar, se va dovedi ca profesorul era Patriciu, a fugit cu ajutorul lui Vantu si l-a avut calauza pe Iliescu....
Basescu oricum avea planuri mari cu Hayssam inca din timpul campanie...sa nu uitam ca el a promis ca dupa campanie va desecretiza dosarul lui Omar anterior rapirii.
Nu stiu ce se va alege din toata aceasta treaba..este evident ca Omar Hayssam, daca lucrurile abia acum incep sa se puna in miscare, nu va fi adus prea curand in tara, dar nevoia de circ pentru a ascunde toate relele care se vor abate asupra acestui popor a fos prea mare si ca atare subiectul a fost aruncat de acum pe piata.

PS: Si Ioska considera asta o mare diversiune, menita sa ascunda masurile economice bomba pregatite de boculet: impozitarea tuturor pensiilor si peste 100 de mii de bugetari dati afara.

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates