sâmbătă, ianuarie 09, 2010

Domnule Fenechiu, nu-ti mai place in opozitie?

sâmbătă, ianuarie 09, 2010
Despre Relu Fenechiu nu se stiu foarte multe...La fel ca Mos Craciun, individul acesta apare in spatiul public ori de cate ori PNL intra sau ia in calcul intrarea la guvernare, deci cam o data pe an. Despre el se spune ca ar fi cel care mereu si-a pus oamenii in functiile cheie ale Guvernului.
Va dati seama cata tristete pe sufletul omului acestuia...de Craciunul asta nu a mai putut sa se joace de-a manipulatorul. Din tristetea asta i-o fi iesit si aceasta declaratie data revistei Q Magazine, in care Fenechiu anunta ca saptamana ce va veni va trimite o scrisoare oficiala PD-L, prin care le va cere sa invite PNL-u la guvernare.


"Eu cred ca orice partid politic are drept scop intrarea la guvernare, cred ca PNL trebuie sa faca parte din Executiv, insa nu in orice conditii"

Declaratia lui Fenechiu nu e intamplatoare...se spune de ceva vreme ca in jurul lui se construieste o opozitie la adresa lui Crin, formata mai ales din liderii locali, nemultumiti de faptul ca PNL a ales demnitatea in locul ciolanului.
Viata lui Crin nu se anunta deloc usoara, cu atat mai mult cu cat nici mana sa dreapta, Ludovic Orban, nu ezista sa lansezi atacuri la oamenii legati intr-un fel sau altul de Crin. Asta nu face deloc bine partidului. Nu de scandaluri avem nevoie, mai ales urmarind ce se intampla la momentul actual cu tara.
Oamenii trebuie sa vada in PNL alternativa la mizeria portocalie si haosul psd-ist, iar lucrul acesta se poate realiza numai daca partidul isi pastreaza vocea unitara, puternica, promovata de Crin in campanie.
De aceea, oricat de important o fi acest domn Fenechiu pentru partid, el trebuie tras la raspundere pentru declaratiile date...si prin tras la raspundere ma refer la faptul ca trebuie sa dea o explicatie.
Avem destui dusmani in afara...ca sa mai crestem serpi in interior...

11 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

L-ai gasit si cu camasa portocalie. :)))

Lilick Auftakt spunea...

Idiotul asta zicea acum vreo 10 luni ca Crin ar fi bine sa fie Tatucul PNL. Vai de el...

Ionut spunea...

@Lilick: ii dam pe fata dorintele portocalii:P:P

Anonim spunea...

"Voi trimite luni o scrisoare lui Emil Boc şi lui Traian Băsescu prin care le voi cere ca PDL să înceteze să spună peste tot că deplâng faptul că PNL nu a intrat la guvernare. Dacă ar fi vrut într-adevară ca PNL să intre la guvernare, lucru pe care ei de fapt nu îl doresc, atunci când ar fi avut ocazia ar fi venit cu o ofertă serioasă şi nu doar declaraţii ulterioare în media"

Asta a declarat de fapt Fenechiu. :-)

Anonim spunea...

E drept ca Fenechiu poate ca isi doreste intrarea la guvernare, asa cum poate isi doreste oricine, dar nu sub orice conditii. In situatia de fata, le cere pedistilor explicatii pt. petardele aruncate aproape zilnic la adresa PNL-ului si refuzul de a guverna sub Boc.

Ionut spunea...

@Lilick: e unul din cei care fara indoiala il pandesc pe Crin la colt...trebuie avut grija cu el
@alexandru: eu am citit pe Q-Magazine interviul si nu exista declaratia completata asa..de unde o ai?

Ionut spunea...

@alexandru: Alex, o astfel de declaratie, aruncata si interpretata malitios, nu face decat rau partidului. Noi trebuie sa pastram ce am castigat in ultimele alegeri: discurs unitar si demnitate.

Anonim spunea...

http://pesurse.ro/2010/1/9/cum-a-luat-q-magazine-gripa-porcin.html

irongates spunea...

Fenechiu continuă trendul Cataramă, Tăriceanu, ne place sau nu, se pune la cale schimbarea lui Crin. Care Crin a dispărut din spaţiul public. Nu pot să nu constat cum e lăsat Stroe singur. Cu bunele şi cu relele lui. Nu-l susţine nimeni. Prigoană e propulsat cu forţă. Să nu ne mirăm!

Daniel Mălăelea spunea...

O fi PNL un partid democratic, dar chiar face fiecare ce vrea? Pe cine reprezinta Fenechiu? Se poate ca jumatate din PNL sa fie in opozitie iar jumatate sa fie la guvernare?Trebuie sa se intample ceva in PNL si inca foarte repede pentru ca astfel de atitudini sa nu se mai repete.

Ionut spunea...

@Daniel: intotdeauna vor exista fel si fel de oameni care sa zica hais in loc de cea...important e ca disputele sa se rezolve in interior, iar partidul sa iasa cu un discurs unitar catre oameni.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates