sâmbătă, ianuarie 30, 2010

PNL trebuie si poate sa spere la mai mult !

sâmbătă, ianuarie 30, 2010
Asta e mesajul ce trebuie transmis de la centru si care trebuie mereu promovat in partid. Discursul lui Crin de astazi a fost exact ceea ce electoratul dar alesii locali ai partidului aveau nevoie sa auda: un discurs mobilizator, un discurs care sa traseze principalele linii ce vor trebui urmate si care fara indoiala vor fi consfiintite la Congresul din martie.
Din ele, 2 sunt de retinut:

- PNL are forta, capitalul uman si electoral sa creasca mai sus de scorul de 20% in jurul caruia se invarte acum. Da, putem ajunge la un 30%, dar pentru asta avem nevoie de mobilizarea tuturor fortelor liberale, care sa creeze inca de pe acum un curent favorabil in jurul partidului. Una din marile greseli ale campaniei prezidentiale a fost faptul ca ne-am pus greu si tarziu in miscare..acest lucru nu trebuie sa se mai intample.
- PNL trebuie sa scape de tradatori si de cei care joaca la doua capete - ca sa poti sa reusesti intr-un proiect ambitios precum cel mentionat mai sus, trebuie sa fii sigur ca ai alaturi oameni loiali, oameni cu verticalitate si care nu se vor vinde precum curvele de pe romana, primei oferte..



PS: Din nou observ ca sunt persoane care, "pe surse", inventeaza fel de fel de scenarii apocaliptice pentru Crin si echipa sa...ramane sa vedem daca acestea vor fi la fel de reale precum si celelalte preziceri ale acestora.

2 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Doi membri ai PNL tocmai au fost exclusi din PNL pentru ca l-au sustinut in turul doi pe TB. :)

Ionut spunea...

@Lilick e un prim pas. Trebuie dat un exemplu si cu personaje de genul Morega (nu inteleg cum a scapat azi).

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates