marți, ianuarie 19, 2010

Prigoana il ameninta pe Crin: "Am sa fac public dosarul tau de familie"

marți, ianuarie 19, 2010
Cum toata tara este acum la picioarele paranormalului, anormalului, parapsihologului Aliodor Manolea, cel care este judecat, masurat, cantarit si analizat pe toate fetele si pozitiile posibile, sunt sigur ca ati ratat magaria fara margini a gunoierului parlamentar, Silviu Prigoana.
Prezent in emisiunea Danei Grecu, "La Ordinea Zilei", suparat probabil de faptul ca beizadeaua sa de fiu bambooist si-a luat-o rau de tot de la Stroe, Prigoana cel mare a lansat o serie de atacuri directe asupra lui Crin Antonescu, cel caruia i-a promis ca la urmatoarele alegeri, va scoate el dosarul de familie al lui Crin, sa vada tara ce familie linistita are el si ce secrete murdare ascunde trecutul liderului liberal...de acelasi tip de amenintari au avut parte si Ludovic Orban sau Andrei Chiliman, cei carora li s-au facut, spune Prigoana, "dosare de familie".
Dincolo de marlania unor astfel de acuze, obisnuinta la javrele pdliste, a nu se uita atacul marsav al lui Basescu la adresa fostei sotii a lui Crin, intrebarea este: de ce este suparat onor domnul Prigoana pe Crin? Raspunsul ni-l ofera tot dumnealui: "S-au luat de familia mea si ne-au facut nesimtiti"...

O spune asta un personaj devenit, alaturi de sotia sa (amendata permanent de CNA pentru vulgaritatea emisiunii sale de la Kanal D) simbolul mahalagismului la nivel national, cu un fiu care, inainte de a candida pentru parlamentul Romaniei isi trage prietena care isi ofera serviciile sexuale pe net.
Sper, desi stiu ca o fac degeaba, la o luare de pozitie publica a celor din PD-L  fata de magariile acestui veritabil gunoier national...

3 comentarii:

irongates spunea...

Asta spune multe
http://www.realitatea.net/exclusiv-sotia-parapsihologului-lui-basescu-sefa-itm-bucuresti-si-membru-pd-l-vezi-ce-avere-are-familia-manolea_696165.html
Suficient de multe

Anonim spunea...

Se merge pe principiul "Murdareste, murdareste, chit ca nu e adevarat, ceva, ceva tot ramane"
Pedeleii si-au dat seama ca pe zone de mica anvergura (vezi colegiul 1) vor pierde la concurenta cu altii, dar la alegeri generale, vor putea manipula votul cum doresc.
Cred ca de aici si mnodul dispretuitor in care trateaza problemele nu la nivel macro, ci cele ale comunitatilor in care au primari.
Atacurile la adresa lui Antonescu vor continua la nesfarsit, campania electorala nu se va sfarsi niciodata in tara asta.
Si, oricum, taberele s-au cristalizat.
Razboiul continua.
Cu stima,
matusalem

Anonim spunea...

Ce misto! Cred ca si pe-ai mei, daca i-ai lua la bani marunti pe toti, in ordine cronologica, pana la al treilea neam si de pe toate ramurile, s-ar gasi vreo doi zurbagii betivi si cutitari, un criminal si macar un hot cu puscarie facuta. Bine, eu pe astia nici nu i-as cunoaste daca i-as vedea pe strada, dar sunt neam cu mine, sunt unchi, veri, chestii de-astea. Acu' ce inseamna, ca sunt eu vinovata pentru ei, sau ca e familia mea imorala pentru doua oi ratacite? Naiba stie ce-o mai fi si in familia lui Crin, daca ii cauti pe toti la dosare, dar ce treaba are asta cu el? Daca e s-o luam asa, nimeni pe lumea asta n-are familie imaculata, dar nici nu raspunde nimeni pentru greselile lu' varu' de-al treilea pe linia soacrei din partea fostei sotii pe care l-ai vazut de doua ori in viata ta, sa zicem.
Prigoana asta, dupa ce ca e un vulgar mai are si apucaturi de securist.
Mihaela

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates