marți, ianuarie 05, 2010

"Reforma presei" a inceput - Ziua si Gardianul, ultima aparitie pe piata media.

marți, ianuarie 05, 2010
Nu voi sta sa ridic in slavi cele doua redactii si sa spun cat de rau imi pare ca s-a ajuns aici, fie doar si pentru simplul fapt ca intr-o economie de piata se intampla si astfel de lucruri - un management dezastruos te poate duce la faliment.
Perspectiva mea e alta: care au fost doua din ziarele anti-Basescu pe fata in campania electorala? Ziua si Gardianul. Ziua l-a atacat pe Basescu in problema Hayssam, plus sa nu uitam cine a aruncat pe piata scandalul cu fratele si armamentul.
Gardianul lui Alecu Racoviceanu putea sa ii dea, dupa singur a declarat, lovitura de gratie in campanie si ma refer aici la clipul cu acel copil lovit-impins-mangaiat de Basescu.
Deci doi dintre adversarii declarati ai lui Basescu parasesc infranti campul de lupta. Si probabil lucrurile nu se vor opri aici. Acea reforma a mass-media de care tot pomenesc portocalii se pare ca a inceput...prea bine pentru ei...


                                     

2 comentarii:

irongates spunea...

Cred că greşeşti, e chiar exagerat, nu e reforma presei, e doar sfârşitul unei epoci, cea a printului clasic. Nu e pricină de sărbătoare, indiferent de partea cui au fost Cotidianul, Ziua, Gardianul and counting.

Ionut spunea...

@Irongates: am vrut sa fie o ironie, am editat titlul ca sa fie mai bine:)

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates