luni, ianuarie 25, 2010

Romania dupa Traian Basescu

luni, ianuarie 25, 2010
Am primit o leapsa de la Adrian Stoica. Ma invita sa vad cum ar fi Romania dupa Traian Basescu...poi in primul rand ar fi un cosmar mai putin in viata mea:P ceea ce nu e rau. Acum, la modul serios, Romania dupa Traian Basescu sper sa nu fie precum Haiti dupa cutremur - lipsita de finante, de oameni, de sperante. Pentru ca, ceea ce cred eu ca Basescu reuseste sa ne fure putin cate putin, cu fiecare zi care trece, este speranta. Ii aud pe cei din jurul meu care, mai in gluma mai in serios, ne spun ca Lenush europeana va fi urmasa tatalui in functia de sef al statului sau ca Udrea va fi si mai puternica, Boc cu o limba si mai mieroasa, Berceanu si mai bogat, Videanu putred..de bani..


Observi ceva dragul meu cititor? Cam acelasi lucru incepusem sa il simtim si pe vremea lui Ceausescu...speranta pierea cu fiecare zi...nu ne puteam imagina lumea fara camarila lui idioata si odioasa...si totusi, iata ca el e istorie acum, deci la fel va fi si cu Basescu.
Asadar Adrian, ca sa iti raspund la leapsa...Romania dupa Traian Basescu va fi o sansa la normal, inca o sansa de a spera, de a visa ca ne va fi mai bine...si da, ai dreptate, un prim exercitiu de speranta trebuie sa fie cel de pe 2 Aprilie 2010 - cand sper sa fim cat mai multi cei care ii vom spune NU LUI BASESCU !


Leapsa aceasta merge la toti cei care vor sa viseze la cum va fi Romania dupa ce scapam de tiran:)

2 comentarii:

Adrian Stoica spunea...

Multumesc.
Stii ce nu inteleg? De ce imi spui Alex?

Ionut spunea...

@Adrian: am corectat, dau un miel:)

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates