luni, ianuarie 11, 2010

Romania tacuta...cum o facem sa vorbeasca?

luni, ianuarie 11, 2010
Mie chiar imi place de mogulul Dan Voiculescu. Spre deosebire de un compatriot in ale mogulismului, care ofera sedinte de relaxare acasa, Dan Voiculescu e mai ancorat in lumea asta a onlineului si nu e deloc rau..scrie chiar bine.
De la el m-am inspirat si pentru ce voi scrie in seara asta...Dan Voiculescu scrie despre Romania tacuta, o Romanie a oamenilor dezamagiti si se intreaba el, oare cum sa facem  sa scoatem aceasta parte a Romaniei din letargie si sa o facem sa vorbeasca.
Draga domnule mogul Dan Voiculescu:), eu am o alta parere si in cateva randuri am sa v-o prezint aici:



- Romania tacuta a vorbit si  a facut-o intr-un mod extraordinar si nu cu mult timp in urma. Sunt liberal si ca atare sper ca veti intelege de ce am ales sa va arat ca Romania a vorbit, tocmai dintr-o perspectiva liberala. La alegerile prezidentiale ce tocmai au trecut, dupa foarte mult timp, romanii au gasit si si-au manifestat adeziunea pentru un candidat anume, cel care a ales sa le propuna o Revolutie a Bunului-Simt si si-a respectat telul pana la capat. Numele lui este CRIN ANTONESCU.
Va aduceti aminte sper, domnule Voiculescu, cozile imense la vot intalnite in primul tur..s-a dovedit ca in acele zone (unde votau studentii mai ales) a castigat Crin Antonescu. Dupa foarte multi ani, tinerii s-au simtit din nou reprezentati in persoana lui Crin Antonescu si au actionat ca atare..la fel si intelectualitatea si chiar multi dintre cei care nu mai votasera inainte au ales sa vina alaturi de PNL.
Nu a fost insa suficient, drept dovada ca ne-am culcat la 12 noaptea cu Geoana presedinte si ne-am trezit a doua zi tot cu Basescu ranjind la noi. Pericolul cel mare acum vine..dezamagirea oamenilor sa nu fie mult prea mare si astfel, abia castigati, sa riscam sa ii pierdem pe acesti oameni definitiv..aici, un mare rol il va avea atitudinea si viitoarele mutari politice ale lui Crin. Pana acum e ok, ramane acelasi om consecvent si demn.

Pana la urma asta este si scopul campaniei initiate de Lilick, "Spune-i nu lui Basescu", de pe 2 Aprilie. Sa ne mentinem treaza constiinta, sa ne stim aproape unii de altii si sa ii aratam lui Basescu ca noi contam si inca mult in tara aceasta.

As vrea sa aud si parerea voastra pe aceasta tema, de aceea leapsa asta merge la: Lilick, Dramoleta, Irongates, Chinezu, Costin Ilie, Oana si  Mos Califar.

1 comentarii:

Mihai Buzea spunea...

@ ionut: coane, toti oamenii normali (aia de sub 40 de ani, sigur, si care n-au luat votul la misto) au mers cu crin in turul 1. necazul a fost insa in turul 2: ce dracu' puteau sa faca?!

io unul am mers cu base in 2. pe principiul "mai mult rau decat a facut, de-acum incolo nu poate sa mai faca". nu stiu inca daca am gandit corect.

ceea ce stiu, insa, e ca PSD-ul poate face in continuare mult mai mult rau decat a facut deja. si aici nu-l inteleg deloc pe Antonescu. cum naiba sa faca dreapta liberala o alianta politica cu stanga socialista?!

prea seamana a Ribbentrop-Molotov, zau asa...

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates