vineri, ianuarie 01, 2010

Spune-i nu lui Basescu pe 2 Aprilie 2010 !

vineri, ianuarie 01, 2010
Draga mea Lilick incepe anul in forta. Mergand dupa modelul francezilor, care au ales ziua de 27 martie ca o zi in care ii vor spune NU lui Sarkozy, saturati fiind de prostia unui presedinte care isi bate joc de istoria unui popor demn, condus in trecut de mari regi, Lilick ne propune si noua un astfel de eveniment: pe 2 Aprilie 2010 sa ii spunem NU lui Basescu intr-un mod simbolic: purtand ceva violet si sa postam ceva violet si pe blogurile si site-urile personale. Exista si un grup creat pe facebook pentru acest eveniment.


Nu va asteptati ca actiunea noastra sa aiba rezultate printr-o demisie sau altceva. Vrem doar sa ii aratam acestui om ca suntem vii, cei 5 milioane care nu l-am votat nu vom adormi pe tot parcursul mandatului sau odios ci vom lupta pentru Romania noastra - ROMANIA BUNULUI-SIMT.

1 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc, Ionut! :) Ma bazam pe tine. Culoarea aleasa de italieni si francezi mi se pare foarte potrivita. Nu este culoarea niciunui partid nici la noi. Sau cel putin asa cred... Este o culoarea de forta. Sper ca pana in aprilie sa fim multi, Mai multi decat am fost in alegeri. "Violet dar nu violent". Asa cum spui tu.. sa aratam ca existam, ca nu dormim. :)

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates