luni, februarie 15, 2010

Adrian Nastase..finalul

luni, februarie 15, 2010
Varful unei cariere a arongantei si a puterii a fost asta:



A trecut prin toate functiile posibile: ministru, prim ministru, presedinte de partid, candidat la presedintie. A fost cel mai mare dusman a lui Basescu. Abilitatea sa politica, aroganta, inteligenta si experienta acumulata alaturi de Iliescu, mentorul sau, l-au adus in postura de a avea totul.
Matusa Tamara, casa din Zambaccian, incapacitatea de a se adapta la anumite situatii si evenimente, l-au coborat de sus din rai pana jos in iad..A trecut linistit prin infern, 2005 -2008 si apoi si-a reluat ascensiunea...mai sa crezi ca vb de Pasarea Phoenix...a preluat sefia Consiliului National si mai mult decat atat parea aproape si de preluarea sefie partidului...numai ca...
Astazi a anuntat ca nu va mai candida...Motivele sunt de-a dreptul muieresti...fuge de pe campul de lupta de frica sa nu fie violat...nu asta e Nastase pe care il stiam...cert este ca opozitia din Romania va fi mai slaba fara forta unui Nastase...si la fel de cert este ca astazi, 15 Februarie 2010, punem punct carierei politice a lui Adrian Nastase.

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates