vineri, februarie 12, 2010

Filiala PNL Buzau trebuie dizolvata

vineri, februarie 12, 2010
Eu inteleg ca oamenii de acolo, in frunte cu presedintele organizatiei - Cristinel Bigiu - sunt disperati peste masura dupa bani si dupa avantajele de a fi la putere...Toata lumea stie ca organizatia PNL Buzau este in pragul executarii silite, pentru o datorie de 90.000 lei, bani obtinuti pentru campania din 2008.
Dar de aici si pana la a ajunge sa semnezi o colaborare cu PDL la nivel judetean este cale lunga, iar Crin, in calitate de presedinte la PNL si ca om care a spus, nu doar o data, ca este exclusa orice colaborare cu PD-L, trebuie sa reafirme acest lucru si la nivel de actiuni, dizolvand aceasta filiala si apoi re-organizand-o. Numai asa se poate da un exemplu tuturor celor care joaca la doua capete.

Pana la urma acesta este si scopul congresului: sa stabileasca clar cine castiga: echipa Crin, cea care a adus partidul la o cota fara precedent in istoria ultimilor 20 ani sau echipa (trist dar adevarat ii avem si pe acestia) pupincuristilor basescieni.

2 comentarii:

irongates spunea...

Sper să nu se confirme ce spuneam cu mult timp în urmă şi anume ca Ludovic Orban rulează fin în spatele lui Crin Antonescu

ionut spunea...

@Irongates: Ludovic este unul din oamenii care din 1990 este alaturi de partidul asta, lupta pentru el si care l-a sustinut neconditionat pe Crin. Aici a gresit Crin: se pare ca a uitat de ajutorul lui Ludovic si nu ar avea o pb in a se debarasa de el..nu se face asta intre gentlemani.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates