marți, februarie 09, 2010

Mesaj pentru Ludovic si Crin

marți, februarie 09, 2010
Draga Ludovic, Stimate Crin,

Alaturi de voi pe tot parcursul anului trecut, am reusit sa vedem cum partidul nostru a reusit sa creasca si sa devina cu adevarat o forta demna de luat in seama. Impreuna, voi si noi, am reusit sa scoatem la vot tinerii, sa dam o speranta oamenilor. Cheia succesului a fost intotdeauna echipa si unitatea. Au mai existat momente cand in partid s-au gasit voci care sa incerce sa dezbine si sa invite la ruptura.
Reusiti sa treceti peste orgoliile de moment si pastrati echipa asta, cea mai buna pe care PNL-ul a avut-o din 90 incoace. Rezultatele o dovedesc, sustinerea oamenilor o dovedeste.

Avem un dusman comun, care incearca prin toate metodele sa dezbine opozitia: la PSD l-ar vrea pe Mitrea, in PNL a bagat soparla Catarama. Un PNL slabit si un PSD dezbinat e tot ce isi doreste Basescu.
Conteaza oare functiile de momente sau sansa pe care o avem de a guverna Romania din 2012 si de a da urmatorul presedinte?

Cu respect,
Un liberal

1 comentarii:

atreides spunea...

Mda, ai mare dreptate, ma cam nelinisteste ceea ce se intampla acum in PNL, cu atat mai mult cu cat nimeni din interior nu ne spune si noua care e de fapt problema, se pare ca totul a pornit de la ideea de a desfinta postul de prim vicepresedinte, dar de ce e atat de necesara treaba asta? Suntem lasati in ceata...

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates