miercuri, martie 03, 2010

Crin sau Ludovic?

miercuri, martie 03, 2010
Ne apropriem cu pasi repezi de ziua Congresului PNL, congres in cadrul caruia va fi ales noul presedinte al partidului.
Avem in acest moment 2 candidati, permiteti-mi ca pe al treilea, Curelea, sa il exclud din ecuatie. Ludovic si Crin sunt cei care, in tandem, au dus partidul nostru la cel mai mare scor electoral de dupa 1990. Acum sunt unul impotriva celuilalt.
Marturisesc ca e greu sa alegi intre doi oameni deosebiti, pe fiecare dintre cei doi ii pretuiesc mult, iar de Ludovic ma leaga multe lucruri frumoase. Nu imi place atitudinea lui Crin de acum - modul cum incearca sa forteze mana tuturor cu sperietoarea retragerii candidaturii. El, primul dintre toti, ar trebui sa stie ca PNL a supravietuit si a ramas singurul partid istoric capabil sa se lupte cu orice alt regim dictatorial tocmai pentru ca nu a stat intr-un singur om...ci a contat mereu echipa.
Intr-adevar, Crin este singurul om care in momentul de fata mai poate duce lupta directa cu Basescu si camarila lui. Da, Crin este singurul care poate duce partidul la un scor electoral si mai mare si in acelasi timp este singurul care poate atrage de partea sa si acea parte a electoratului sictirita de tot ce se intampla. Eu cred ca astea pot fi argumente suficiente sa castige functia de presedinte a partidului fara probleme.
De partea cealalta, Ludovic este fara indoiala omul care a muncit cel mai mult in partidul asta, s-a implicat in fiecare campanie electorala, in fiecare proiect, a sustinut tinerii, a respectat seniorii, a fost mereu dispus sa ajute partidul in orice fel. Asa ca dorinta sa de a fi presedinte al PNL este legitima si fara indoiala ca poate avea sorti de izbanda.
Din pacate insa, azi, a oferit o solutie care pe mine ca liberal nu ma poate multumi: "PNL nu trebuie să excludă o ocazie de a participa la guvernare, chiar şi până în 2012"...nu Ludovic, PNL nu are ce discuta cu PD-L o viitoare intrare la guvernare, indiferent de ce ne-ar promite acest partid de fripturisti...Inteleg ca poate declaratia ta era menita de a-i atrage de partea ta pe cei care la Congres vor vota cu gandul la laptele si mierea de la guvernare...dar ideal ar fi sa privim si in perspectiva...astfel ca, cu durere in suflet, trebuie sa marturisesc ca singurul care ne poate ajuta in acest moment sa ducem PNL acolo unde trebuie este Crin...

PS: As vrea sa va aud si pe voi, ce alegeti dintre cei doi? Lilick, Rating Politic, Irongates, Alexandru Marin, ce alegeti?

6 comentarii:

Doar Libertate spunea...

Cu parere de rau pentru Crin, Ludovic va fi viitorul presedinte al PNL.

Ionut spunea...

@Petrisor: hai sa vedem...dau o bere daca e ca tine:)

Daniel Mălăelea spunea...

100% va castiga Crin.

Ionut spunea...

@Daniel: La prima vedere asa se pare..dar sa nu ne grabim...congresul poate fi unul al surprizelor...

Doar Libertate spunea...

Mizez pe Ludovic pentru c-a stiut si a avut rabdarea sa stea de vorba cu organizatiile locale

ocsike spunea...

Dacă iese Ludovic o să fiu dezamăgit. Din punctul meu de vedere nu are aptitudini de președinte... de partid sau altceva... Așa că... hai cu Crin-ul în continuare... un proiect politic care este doar la început, și tot eu cred că poate fi de succes.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates