miercuri, iunie 17, 2009

Condusi de un tampit....

miercuri, iunie 17, 2009
Omul acesta isi dovedeste pe zi ce trece cat de penibil poate fi. Dupa ce duminica s-a dus la Guvern si s-a jucat din nou de-a prim ministrul...ca boc era ocupat probabil sa ii stearga pantofii..azi a ales ca e ziua in care sa isi bata joc de toti romanii, fie ei tineri sau batrani...Sa spui ca ai zis ca invatamantul romanesc produce doar filosofi doar ca sa maschezi o alta realitate, si anume ca produce tampiti pe banda rulanta este culmea grosolaniei, de la un om de la care nu ne mai poate surprinde nimic.
Si mai jignitor mi s-a parut ca afirmatia aceasta a fost facuta in fata unui om care pana de curand reprezenta un simbol al elitei intelectuale romanesti. Acum nu este decat un servitor umil ale filosofului lui Bachus...domnule Liceanu...mi-ar fi rusine in locul dumneavoastra.
Revenind la ceea ce a spus matelotul sticlelor de vin, in primul rand el este primul vizat de propria sa afirmatie: da, ai dreptate Traiane, scoala romaneasca a mai dat si rateuri si asa ai aparut tu sau minunea blonda de fiica a ta, Elenush, spaima gramaticii.
E de prisos sa credem ca omul acesta are dreptate in ceea ce spune...dovada stau rezultatele exceptionale ale olimpicilor nostri internationali, plus dovada stau miile de dascali de exceptie care ne-au calauzit pasii inca din primii nostri ani de scoala si pana acum..
Fie numai si pentru ei, daca mai aveti o bruma de demnitate si bun simt...va cereti scuze domnule Basescu....ca de demisia de onoare nu poate fi vorba....


1 comentarii:

Alex Gheorghiu spunea...

Salutare stimate coleg,

Sunt intru totul de acord cu tine pana intr-un punct: miile de dascali sunt pe undeva conditia necesara, dar nu si suficienta pentru succesul unor tineri. Din pacate, ei sunt autodidacti.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates