miercuri, iunie 24, 2009

Scrisoare deschisa catre Mircea Badea

miercuri, iunie 24, 2009
Noroc maestre...as fi putut sa incep cu draga Mircea, dar e prea de gen Mircea Solcanu...mie unul nu imi place...cred ca nici tie.
Umbla zvonul in targ ca te pregatesti de concediu. Mare greseala a mogului, eu nu ti-as fi dat concediu, cel mult ti-as fi permis sa ai un weekend liber:)...sa imi ierti rautacismele, dar deh, lucrez la multinationala...caut si eu razbunare :).
Vuieste lumea blogului ca nu mai vrei sa stai la Antene si nici sa mai prestezi la "In gura presei". Am vazut ca tu ai revenit cu un update si ai negat plecarea de la Antena 3 si respectiv transferul pe calea "Vantului" la Realitatea. Mai spui tu ca parca nu ai mai vrea sa faci si in sezonul care vine tot "In gura presei"...e normal feelingul - atatia ani sa faci acelasi lucru, te poate roade si te poate aduce la un grad de plictiseala suprema.
Eu, iarta-mi indolenta, stiu ca esti mare vedeta:):):):), te stiu doar din doua puncte de vedere: de cand imi faceai diminetile dementiale impreuna cu Teo si Oreste si de acum, de cand m-ai facut dependent de "In gura presei" si de stilul tau pamfletar unic si genial.
Maestre, din iarna, te rog, poti reinvia si formatul Suprize Surprize daca iti va pofti inimioara...desi ma indoiesc ca te-ar prinde rolul de zana:), dar te rog din suflet, si cu mine sunt sigur, sute de mii de oameni, nu ne vaduvi toamna asta ce se anunta de nota 10, cu alegerile astea prezidentiale si cu toata cacariseala asta in care suntem bagati cu totii, de stilul tau unic de a luat viata asta de cacao la mijto.
Eu unul nu vreau sa te pierd, asa ca deschid oficial o petitie online prin care sa iti aratam cat de mult ne placi in ceea ce faci acum. Imediat cum e activa petitia, o voi posta aici:)

Update 1 - Petitia e aici. Haidem cu semnaturile:)

Cu respect,
Eu




2 comentarii:

Unknown spunea...

Subscriu

Anonim spunea...

BRAVO MIRCEA, SUNTEM ALĂTURI DE TINE.

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates