vineri, august 07, 2009

LIVE - TRAGEREA LA SORTI PENTRU PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR SI EUROPA LEAGUE !!!

vineri, august 07, 2009
Cu cine oare va juca Timisoara? Eu as vrea Arsenal....

Update 1: -Poli va intalni VFB Stuttgart....pare, sincer, meciul cel mai accesibil din tot ceea ce putea intalni Timisoara..Vine un nou roman pe Bega, in persoana lui Marica....

Update 2: Emotii mari acum pentru Steaua...sincer, mi-as dori un adversar cu nume, pe care baietii lui Bergodi sa il elimine fara prea mari probleme, dovedind astfel ca sunt o echipa mare.

Semnele pe care Steaua din acest sezon mi le ofera sunt datatoare de sperante - jucam frumos in multe momente, pase dintr-o bucata, goluri multe...mult mai multe fata de ceea ce se intampla in a doua parte a mandatului lui Lacatus.
Sigur, exista si unele minusuri, care insa pot fi remediate. Plecarea lui Goian lasa un gol important in aparare, dar este timpul ca Rada sa isi justifice transferul, si mai ales ifosele nelipsite, indiferent ca a fost vorba de Lacatus au de Bergodi, cei care decideau ca nu poate face fata la prima echipa.
Nu in ultimul rand, venirea lui Cristi Tanase este fara indoiala transferul verii. Briliantul pitestean poate deveni piesa cheie in angrenajul unei echipe ce se redescopera, ce incearca din nou sa se ridice la nivelului brandului reprezentat de Steaua.

Posibilii adversari ai Stelei sunt: Genoa (Italia), Rapid Viena (Austria), Nacional (Portugalia), St. Patrick's (Irlanda) si Maribor (Slovenia). Eu as vrea Rapid Viena....

Update3 - CFR Cluj - Sarajevo; Steaua - St. Patrick's


Update 4 - Dinamo - Slovan Liberec; Vaslui - AEK

Asadar, adversar facil pentru echipa noastra. Steaua, in mod normal, este in grupe. Acum insa am un mesaj pentru idiotii de la peluza sud....Bravo voua drogati ordinari ce sunteti...sper ca ati aflat ca pentru bannerul vostru catre cei de la Ujpest, Steaua va disputa 2 meciuri cu portile inchie in cupele europene....IDIOTILOR - AFARA din GHENCEA !!!!

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates