vineri, septembrie 25, 2009

La Judecata Mosului.....

vineri, septembrie 25, 2009
Ieri v-am oferit ocazia sa o cunoasteti pe Oana, twitter-rockeritza cea mai simpatica din lume..Mie unul mi-a placut cum a scris...si se pare ca si voua, tinand cont de numarul mare de vizite..:)

Azi schimb un pic registrul si din ciclul "Twittereala cu si mai multa vrajeala" va propun sa il cunoasteti pe un alt om deosebit cu care ma intersectez mereu in lumea asta virtuala.
Se caracterizeaza chiar el: "Traian. Cinic. Enervant. In nici un caz mare blogger, dar foarte mistocar..Obositor, challenging, open-minded. Cu chef de barfa si de scandal..."


Cam asa se vede lumea prin ochii lui Mos Califar:

Basescu - terminat ca om politic sau cel mai tare din parcare?
Nici pe departe terminat. Ca animal politic - cel mai tare. Ca om - un zero

Geoana: va reusi vreodata sa iasa din zodia prostanacului?

N-are cum, mos Ilici a fost genial si eticheta a prins . Oricum ar trebui sa dispara dupa alegeri. Cam jumatate din partid il asteapta la cotitura.

Antonescu...crezi ca are vreo sansa sa capitalizeze un an electoral ce seamana a: toti impotriva lui basescu?
E foarte greu sa reuseasca ceva partidul e de 15% si conul Dinu se pare ca nu vrea sa investeasca. Soarta lui depinde de Oprescu.

Te vad foarte pornit impotriva unor asa zisi lideri de opinie autohtoni...nu de putine ori descrii plastic mizeria din mass media romaneasca...atat de low sunt la capitolul asta?
Cu foarte putine exceptii "liderii de opinie" sunt animati de interese financiare de tot felul. Nu sunt foarte pornit dar detest sa fiu luat de fraier. Ia numai exmplul clasic Ion Cristoiu. Omul injura la Basescu 4 ani, trece in ultimul an inaintea alegerilor in tabara opusa , isi vinde afacerile lui Dinu Patriciu si se apuca sa scrie la el in ziar Ce credibilitate sa-i mai acord ?

E noiembrie 2009 o miza fara precedent pentru viitorul tarii, diin orice punct l-ai privi?
Nici pomeneala. Oricine castiga alegerile viitorul e sumbru. Numele presedintelui nu va aduce bunastarea materiala in 2010. Despre iesirea din criza ce sa mai vorbim..

Ce-i cu tine pe twitter? Te-ai raliat unei mode? E o necesitate? O distractie?
Twitter ? Un "rau" necesar Una din pasiunile mele e sa fiu bine informat Fara twitter nu se mai poate. Sigur ca latura "sociala" are si ea un rol, "cunosti" multa lume interesanta.

Hai sa te ating si cu un alt subiect care pe mine ma doare....monstrul mediatic Becali...si implozia iminenta a Stelei....exista vreo cale de a scapa de individul asta?
Da, un shotgun Glumesc, desigur. Atata vreme cat a intrat in posesia unei averi considerabile - nimeni nu stie foarte sigur "cum". A intrat in posesia clubului, nimeni nu stie foarte sigur "cum" si si-a asigurat , cum se aude, protectia pe urmatorii 5 ani...nu vad nici o solutie. Omul fiind complet plecat cu sorcova, e de nestapanit. Singura speranta e un faliment al lui Becali. ,moment in care ar fi obligat sa vanda.

Legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare...e un pas lin dar decisiv pentru confirmarea statutului de centuriste pentru unele femei mai blonde din politica noastra?care oricum sunt mai presus de lege....
Nu se va intampla prea curand asa ceva A fost doar o idee imbecila a staffului de la Cotroceni combinat cu un moment de euforie bahica marinareasca. Cat despre blondele din politica, ele "e" numai una si probabil o sa dispara doar odata cu Pygmalionul ei.

In loc de incheiere: "Ce ma mai caracterizeaza? http://moscalifar.eu/?page_id=9....si cu speranta ca nu te citeste multa lume...uneori sunt foarte sensibil la suferinta celor din jur. Ce imi place mereu sa fac? Sa vad filme. Multe spre foarte multe si sa joc golf online" Thx Mosule...

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates