luni, septembrie 28, 2009

Parastasul cu iz de chef al coalitiei FSN

luni, septembrie 28, 2009
Nu stiu de ce se agita toata lumea atat de mult cu posibila, de fapt, iminenta rupere a coalitiei de guvernare PSD - PDL, mai usor de retinut drept FSN. Era evident, odata cu scurgerea zilelor pana la alegerile din 22 noiembrie, ca cele doua partide vor trebui, intr-un fel sau altul sa se desparta, sau macar sa mimeze despartirea, fiecare de dragul electoratului sau.

Declaratiile lui Dan Nica vizavi de turismul electoral si faptul ca in perioada 22 noiembrie-6 decembrie nu mai exista autocare de inchiriat, toate fiind, spune ministrul de interne, directionate catre turismul electoral, au reprezentat posibilitatea ideala pentru Boculet, micutul slujitor al Regelui Soare, alias Baselu, pentru a rupe pisica in doua.
Tot ce vedem acum nu este decat un joc de imagine de 2 lei, cu unii tipand sus si tare ca sunt violati, dar ca parca ar mai vrea o data, cu altii spunand ca sunt virgini, desi ard tot ce prind. Din toate comentariile emise azi mi-a placut foarte mult cel al lui Victor Ciutacu. Intr-adevar, daca PSD-ul ar fi cu adevarat un partid mare, asta ar fi momentul in care ar putea cu adevarat sa il trimita in istorie pe Basescu. Nu va fi asa, fara indoiala. Ceea ce pana la urma ma intereseaza este cum va reactiona PNL-ul la aceasta situatie...
Variante nu sunt prea multe: fie sa stea deoparte, lasand cei doi monstrii sa se lupte, in speranta ca "doi se lupta, al treilea castiga" va functiona si de data asta. Fie sa se faca o alianta electorala, de sustinere a candidatului care va ajunge in turul 2, si astfel, alaturi de PSD, sa pecetluiasca soarta unui avorton a politicii romanesti.

ovidiu lipan tandarica - trambita apocalipsei (mars funebru)
Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates