luni, octombrie 12, 2009

Leapsa 1 - de ce nu Crin?

luni, octombrie 12, 2009
Am primit de la draga de Lilik o leapsa grea rau de tot...Cica de ce nu l-as vota pe Crin sa fie presedintele meu...brrrrr.ce cosmar:)...hai totusi sa incerc sa imi supun imaginatia acestui soc:


- pentru ca nu e demn de imnul nostru, varianta manelista si promovat cu drag de 1 Decembrie, care nu mai e ziua noastra nationala, ci ziua ProTV.
- pentru ca nu stie sa "fie cu camera": poi cum dracu sa lipsesti tu de la chermezele nationale, sa nu pupi toate moastele si moasele, sa nu plangi de cateva ori la camera sau sa reciti poezii?
- pentru ca in jurul lui nu se invart personaje pitoresti, gen: Bercea Mondialu, Regele Cioaba, Nutzi Udrea, Ritzi Pitzi sau favorita mea: Lenus "Succesuri".
- nu l-as vota pentru ca maine m-as pregati sa plec din tara, mi-as lua toti prietenii, familia si chiar dusmanii cu mine si atunci nu mi-ar mai pasa de ce se va intampla cu tara asta trista.
Dar asta nu e decat o leapsa...pe care cu drag am primit-o si o dau mai departe catre: Alina Gorghiu, Ioska, Diana Tusa si nu in ultimul rand, Andaa.

PS: EU VOI VOTA CU CRIN....daca ar fi posibil votul multiplu legal, as sta toata ziua sa bifez buletinele:))))

2 comentarii:

dramoleta spunea...

Te-as sponzoriza cu un xerox cu o capacitate de 1 milion copii/minut :)))

Ionut spunea...

@dramoleta...stiam ca ma pot baza pe tine...:)

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates