vineri, octombrie 02, 2009

Primele masuri luate de guvernul (mini) BOC 2

vineri, octombrie 02, 2009
In exclusivitate intergalactica si mai tare si decat la Dan Diaconescu in direct si in reluare, am facut rost de lista primelor masuri ce vor fi luate de ministrii interimari ai guvernului de palat Boc 2. Sa-i luam pe rand:



- ministrul Educatiei, Emil Boc: vor fi exclusi din scoli toti cei care au peste 1.50 inaltime. In domeniul cercetarii se vor breveta noi inventii de distilare si prelucrare a bauturilor fine, ca deh, Zeus tre sa fie fericit.

- ministrul de Interne, Vasile Blaga: isi doreste sa bifeze cel putin inca un terorist urmarit international scapat printre degete. Eventual, ca ministru al Ministerului Dezvoltarii si Locuintei, va decide ca toti puscariasii vor fi mutati in apartamente noi pe baza programului "Prima Casa".
- ministrul Agriculturii, Radu Berceanu: Sefu a zis ca sa dam liber la drogurile usoare, asa ca primele culturi vor fi plantate inca de pe acum, astfel ca la primavara sa avem primele recolte.
Ministrul Sanatatii, Adrian Videanu: retetele compensate se vor putea elibera doar pentru: borduri, marmura si bitum. Toate spitalele vor fi reabilitate cu marmura de cea mai buna calitate.
Ministrul Mediului, Elena Udrea: se vor cumpara odorizante gigant cu care se va incerca improspatarea aerului ce il respiram...va fi folosit elicopterul prezindential pentru aceasta operatiune.
Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Sorina Placinta: si-a propus sa ofere senatorilor si deputatilor un meniu diverisificat de placinte la bufetul institutiei...

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates