sâmbătă, octombrie 03, 2009

Sfanta Treime a lansarii lui Geoana

sâmbătă, octombrie 03, 2009
Ieri am fost din nou martorii lansarii lui Mircea Geoana in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie...a treia lansare...parca am fi in "Ziua Cartitei", numai ca aici personajul principal nu invata din greselile acelei zile pentru a nu le mai repeta.
Ce ramane dupa ziua de ieri? In primul rand re-confirmarea faptului ca logistica de partid a PSD-ului, masina perfecta de propaganda inca functioneaza...au umplut un hangar cu 10.000 de oameni, au avut zgomot, au avut culoare..
Am vazut din nou ce inseamna Iliescu pentru partidul pentru care este si mama si tata, eventual si copil nascut dintr-o iubire sincera de comunist. L-am revazut si pe Nastase intr-una din zilele sale bune, cand magnetiza prin discursul sau activul de partid...deci toate bune si frumoase, nu?
Nu chiar...pentru ca am avut si o parte mai slaba din tot acest arsenal...tocmai candidatul intru treimea sa, MIrcea Geoana...orice ar face, omul acesta nu are charisma, nu are priza la public..se misca ca un robotel, mimica fetei inexistenta, repeta obsesiv niste idei, mai dadea si din manuta din cand in cand...dar atat...
Discursul sau a semanat cu o partida de sex ratata total...asta in ciuda faptului ca preludiul a fost promitator...totul s-a rezumat dupa aceea la 40 de minute de tentative esuate de a marca...pentru ca finalul sa confirme: "Nu-i nimic Mircea, cu totii dam rateuri...."
Ca sa intelegeti de ce nu il pot lua in serios pe Geoana, va spun doar atat: cand ma uit la el si la discursurile sale, nu il pot vedea decat pe Geoana din Animat Planet, show-ul genial al celor de la Divertis.




0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates