sâmbătă, octombrie 10, 2009

Reclamatie impotriva Romaniei

sâmbătă, octombrie 10, 2009
Motto: "Ce tara frumoasa...pacat ca e locuita...."

Draga Doamne Doamne, Creatorule,

Subsemnatul,

As dori sa reclam la tine tara mea Romania....vei zice: "Asta e nebun"...posibil...dar, cum pentru orice produs si serviciu exista posibilitatea sa faci o reclamatie, asa ar trebui sa fie si pentru o tara.
Ce reclam? Pai sa o luam pe rand:

- ne-ai dat un loc in lume, dar l-ai ales gresit...sau pur si simplu ai vrut sa ne iei un pic peste picior...ne-ai pus la cotitura dintre occident si orient, dar nu ai luat in calcul ca noi vom fi orientali pana in maduva oaselor...
- ne-ai dat munti, paduri, rauri, mare, iarna, primavara, toamna, vara...dar ai uitat sa ne dai si drumurile deja gata facute, instructiunile de utilizare a anotimpurilor plus eventual si banii ca sa ne bucuram de toate acestea.


- ne-ai dat posibilitatea de a ne asigura noi singuri hrana, fara a avea nevoie sa o importam de la altii, cand mai bine ne dadeai direct mancarea, eventual si mestecata putin, ca sa nu ne fie prea greu sa o ingurgitam direct.
-ne-ai dat oameni de exceptie, genii, politicieni extraordinari, dar ai gresit timpurile..ni i-ai dat pe toti in secolele trecute, iar acum ne-ai lasat cu: pitipoance, cocalari, jigodii, prosti si oameni fara de suflet si minte.

pitipoanca.jpg
Si nu in ultimul rand, ai uitat sa pui un termen de garantie pentru tara...astfel ne-ar fi fost mai usor sa spunem: gata, azi a expirat valabilitatea Romanicai, la gunoi cu ea, facem alta tara..asa orbecaim cu totii intr-o tara fara de suflet, fara deminitate, fara viitor se pare, amagindu-ne cu termeni de genul: generatie de sacrificiu, 20 de ani, viitor mai bun, sa traim bine si altele.

Te rog din suflet sa iei in serios aceasta reclamatie, iar pana pe 6 decembrie 2009, sa primesc si un aviz favorabil la ea, de ce nu, insotit si de un action plan pentru remedierea lucrurilor.

Cu respect,
EU

3 comentarii:

dramoleta spunea...

Rugaciunea asta, scrisa pe o foita, trebuie bagata in racla cu moastele sfintei Parascheva ca sa ajunga prin curier rapid la destinatar :))))

Ionut spunea...

@dramoleta sper sa ajunga mai repede virtual..pentru ca daca ne gandim la ce s-a intamplat in anii precedenti la Iasi, clar nu as avea nicio sansa sa ajung la racla:P:P:P

dramoleta spunea...

Se face trafic cu locurile de la coada... raclei :))))

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates