vineri, octombrie 09, 2009

Ruga pentru parinti...

vineri, octombrie 09, 2009
Traim in fiecare zi mizeria politica autohtona. Ne exaltam cand vreo pitipoanca autohtona isi dubleaza cantitatea de silicon din ea, radem cu pofta cand vreun cocalar e prins cu gurita-n savarina cui nu trebuie. Asta e Romania care ne este servita in fiecare zi, Romania in care traim si care ne ocupa tot timpul, dupa spusele lui Badea.
Dar Romania reala oare cum o fi? Am vazut astazi un reportaj care pur si simplu m-a marcat...m-a socat, m-a indignat...Batranii acestei tari, oameni care au trudit ani de-a randul pentru o batranete linistita, stateau cu sutele la coada ca sa primeasca 2 PAINI....cata umilinta...batrani cu lacrimi in ochi spuneau ca asta e singura lor sansa sa aiba pe masa ceea ce noi cateodata aruncam la gunoi fara urma de resentiment..



In timpul asta, Basescu, acest milog emotional al politicii autohtone, plange acum si la emisiunile de divertisment...ba mai mult, e si poet...



Dar parca la aceasta poveste trista si umilitoare pe care o indura batranii nostri, bunicii, bunele noastre, numai melodia lui Hrusca, "Ruga pentru parinti" ne poate misca un pic si cine stie, poate ne va trezi din letargie si vom reusi sa aducem un pic de bucurie pe fetele lor triste, acum, cat ii mai avem printre noi..


1 comentarii:

dramoleta spunea...

Statul este principalul vinovat pt tragedia traita de acesti oameni. Dar nu pot totusi sa nu ma intreb: unde sunt copiii acestor parinti?

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates