miercuri, octombrie 07, 2009

Asta e Romania lui Basescu...sigur o mai vreti?

miercuri, octombrie 07, 2009
Ziua de astazi reprezinta fara indoia un etalon greu de omis sau ocolit, atunci cand vorbim de ce inseamna mandatul lui Basescu ca presedinte al Romaniei in ultimii 5 ani...Asemenea haos, zbucium nu mi-a mai fost dat sa vad de prin anii 90, cand tot Basescu genera o criza majora care dinamita CDR-ul si guvernul Ciorbea.

Dar haideti sa vedem cum arata Romania lui Basescu, anul de gratie 2009, luna lui octombrie:

- peste 20.000 de oameni au iesit in strada, participand astfel la cel mai mare miting organizat de sindicate in ultimii 8 ani de zile. Oamenii au protestat impotriva legii salarizarii unice si impotriva iresponsabilitatii guvernului actual.



In acest timp, dincolo, in Parlament, ei erau preocupati de ale lor. Roberta, aceasta miss playboy a epocii de aur face ce vrea cu Camera Deputatilor, ca doar e protejata Intaiului matelot. Ca atare, PSD si PNL s-au decis sa o trimita in concediu, cel putin pentru 30 de zile momentan:



La randul sau, piticul porno iese si el un pic la rampa, asta dupa ce pe tot parcursul mitingului de astazi a stat pitit, incercand sa ne arate cum e el preocupat de soarta tarii si cum "ailalti" fura si omoara la drumul mare:



Va ganditi ca aveti un presedinte nu? Si ca intr-o astfel de zi, cu atata zbucium si care consfinteste falimentul sau politic, a iesit si el cu o declaratie responsabila, conform proverbului: "da-i Doamne mintea cea de pe urma..."...Dar nu, iata cum a reactionat astazi El Lider Bahico:



Acum, vin si va intreb: Voi ii mai vreti pe astia in fruntea tarii? Vreti sa vedeti cat de jos poate ajunge tara asta, care ar putea fi limita umilintei la care ar putea ajunge oamenii? Atunci, da, votati-i, si va meritati soarta...

1 comentarii:

Dramoleta spunea...

Daca adaugam si "regalul Avramescu" de la A3, ne putem face o imagine completa despre Romania lui Basescu. Doamne fereste! :))

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates