miercuri, noiembrie 04, 2009

Ce zi mareata, plina de soare, e ziua lui Base...pleaca pe mare !!!

miercuri, noiembrie 04, 2009
Am primit de la Mosu o leapsa de toata frumusetea: "Ce cadou i-ati face lui Traian Basescu.."
Poi eu m-am gandit asa: l-as imbarca pe un vapor plin de alcool, tigari. Cu Udrea, Boc, Ritzi si toti ailalti langa el si i-as trimite pe mare...direct catre primul iceberg posibil....

Dar poate ca asta ar fi o pedeapsa prea usoara, asa ca mai degraba i-as da lui Basescu, in dar de ziua lui...o putere speciala: sa poate sa traiasca in pielea noastra..si l-as pune:
- sa fie pensionarul care in fiecare zi isi dramuieste cei cativa lei, incercand sa supravietuiasca...gandindu-se ce sa aleaga: mancare sau medicamente?
- sa fie copilul care se uita cu jind la jucariile frumos ambalate in magazine, care si-ar dori sa vina mai des Mosul la el si care ar vrea, daca se poate, sa i se ofere sansa unei copilarii frumoase..
- sa fie tanarul care dupa atatia ani de studii, cerseste cantand la chitara undeva pe la unirii...sau mai rau, pleaca in Spania sa se consacreze ca si "doctor docent in capsuni"...blestemand ziua cand s-a nascut in tara asta..
Si daca nici asta nu il doare...atunci as face in asa fel incat sa vada cum ar fi aratat tara asta fara el presedinte....poate asa o sa inteleaga cat de mult ii dorim: "La Multi Ani" departe de noi...

2 comentarii:

dramoleta spunea...

Sa-l trimitem in ultimul voiaj.
Frumos cadou. Imi place :))

Ionut spunea...

@dramoleta: si mie:P:P:P hai poate punem mana de la mana, vot de la vot si facem o editie speciala "Surprize...Surprize" pt el:)

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates