miercuri, noiembrie 11, 2009

In numele Seniorului...

miercuri, noiembrie 11, 2009
Astazi se implinesc 14 ani de cand Seniorul Corneliu Coposu a trecut la cele vesnice, alaturandu-se marilor sai prieteni: Maniu, Bratienii, Ratiu..
Moartea lui Corneliu Coposu a facut posibila, prin emotia colectiva de la acel moment, schimbarea regimului politic Iliescu si venirea la putere a CDR-ului, aducand astfel, pentru prima data, la conducerea tarii un grup politic democratic.
Corneliu Coposu a fost fara indoiala cel mai mare om politic pe care tara asta l-a avut in primii sai ani de democratie...si probabil va ramane asa pentru multi zeci de ani de acum incolo...un simbol al corectitudinii, al bunului-simt, al politicianului pur sange. Sa nu uitam cat de mult se temea Iliescu de puterea pe care un om politic de talia Seniorului ar fi putut-o avea asupra oamenilor.
Tin minte si acum cat de frumoasa a fost inmormantarea Seniorului...atata multime de oameni nu am mai vazut niciodata la un astfel de eveniment...era dovada ca marele om politic isi implinise cu adevarat destinul...iar mesajul Regelui Mihai, adresat zecilor de mii de oameni a fost cel mai emotionant...



Suntem datori, la 14 ani de la acest eveniment, sa ii implinim inca o data visul si sa readucem Romania pe drumul cel bun...cel drept...din tot ce a insemnat Conventia Democratica, PNL este singurul partid care a ramas nealterat...ca atare, in numele Seniorului, REVOLUTIA BUNULUI SIMT trebuie sa invinga si Crin Antonescu trebuie sa devina presedintele Romaniei.

0 comentarii:

 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates